رزمایش نیروی زمینی سپاه در غرب کشور

کد خبر: ۶۵۹۳۳۷
|
۰۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۶ 23 January 2017
|
11911 بازدید
فرمانده نیروی زمینی سپاه از آغاز رزمایش امام علی (ع) با محوریت قرارگاه نجف اشرف نیروی زمینی سپاه در غرب کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه با اعلام خبر آغاز رزمایش امام علی (ع) قرارگاه نجف اشرف نیروی زمینی سپاه گفت: این رزمایش از امروز 4 بهمن ماه آغاز شده و به مدت 4 روز در غرب کشور برگزار می شود.

سردار پاکپور ارتقای آمادگی های رزمی و توسعه روشها و شیوه‌های نوین جنگی را از جمله اهداف برگزاری رزمایش امام علی (ع) عنوان و تصریح کرد: در این رزمایش یگانهای قرارگاه نجف اشرف نیروی زمینی سپاه به نمایش بخشی از توانمندی های خود می پردازند.

وی افزود: بالا بردن توانمندیهای طرح ریزی و هدایت در سطوح مختلف همچنین ارتقای آمادگی های اطلاعاتی و عملیاتی یگانها به منظور برقراری امنیت در شرایط گوناگون از دیگر اهداف برگزاری رزمایش امام علی (ع) است.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟