آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
1بازدید

مهلت ۲ هفته ای برای ارائه لایحه جامع انتخابات

نایب رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با اشاره به مهلت ۲ هفته ای مجلس به دولت برای ارائه لایحه جامع قانون انتخابات گفت:این لایحه ۱۶۰ ماده دارد.

پروانه مافی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص لایحه جامع قانون انتخابات، اظهار داشت: مجلس هنوز منتظر است که دولت لایحه جامع قانون انتخابات را ارائه کند، دولت برای ارئه این لایحه ابتدا 45 روز زمان درخواست کرد و پس از آن نیز 2 هفته دیگر وقت گرفته است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: قرار بود که تا پایان هفته گذشته  لایحه ارائه شود که برای بررسی کامل آن 2 هفته دیگر از مجلس وقت گرفته‌اند، امیدواریم در هفته آینده که این مهلت پایان می‌یابد، لایحه نیز ارائه شود.

نایب رئیس کمیسیون شورواها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این 2 هفته زمان که دولت رخواست کرده، مضاف بر آن 45 روزی است که دولت برای ارائه لایحه وقت گرفته بود، گفت: بنا بر اعلام دولت، 135 ماده تصویب شده در حالی که بطور کلی این لایحه 160 ماده است، مقرر شده در این 2 هفته باقی مواد لایحه را بررسی و پس از آن به مجلس ارائه کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.