آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

باسواد شدن 60 درصد پناهندگان در ایران

مدیرکل اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور از باسواد شدن 60 درصد پناهندگان در ایران  خبر داده است.

به گزارش ایرنا، احمد محمدی فر سه‌شنبه (5 بهمن 95) در همایش کشوری نخبگان پناهنده در استان البرز، افزود:«60 درصد   از پناهندگان در ایران اسلامی باسواد شده‌اند که 48.5 درصد آنان دختران پناهنده بودند که این نوید فرهنگی خوبی است.»

48.5 درصد از پناهندگانی که در ایران باسواد شده اند، دختر هستند.

 محمدی فر خاطرنشان کرد: «با همکاری تشکل‌های غیردولتی درصدد شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل هستیم و مجموعه این‌ها آینده روشنی را در حوزه مهاجرین برای ما نوید می‌دهد.»

مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این همایش گفت: «اکنون 24 هزار دانشجوی خارجی در حال تحصیل‌داریم.»

صمد حاج جباری افزود: «19 هزار نفر از این دانشجویان افغانی هستند و قرار است در برنامۀ ششم تعداد دانشجویان خارجی به 75 هزار نفر برسد.»

وی  خاطر نشان کرد برای متقاضیان تحصیل از کشور دوست ارزش قائل هستیم و تمهیدات لازم در این زمینه پیش‌بینی‌شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.