رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
8بازدید
۱۱

خودسوزی دانش آموز تهرانی به خاطر نمره صفر!

صبح روز چهارشنبه ششم بهمن‌ماه، مأموران پلیس پایتخت، از مرگ مشکوک دختر نوجوانی در یکی از بیمارستان با خبر و راهی محل شدند. مأموران پلیس در محل حادثه با جسد دختر ۱۶ ساله‌ای روبه‌رو شدند که بر اثر شدت سوختگی فوت کرده بود.

به گزارش روزنامه جوان بررسی‌ها نشان داد دختر فوت شده که دانش‌آموز بوده، چند روز قبل در نزدیکی مدرسه‌اش اقدام به خودسوزی کرده که پیکر نیمه‌جانش به بیمارستان منتقل می‌شود. پس از این، تیم پزشکی تلاش زیادی برای نجات جان دختر ۱۶ ساله انجام می‌دهد؛ اما در نهایت وی پس از چند روز مراقبت‌های ویژه، به‌خاطر شدت سوختگی، به کام مرگ می‌رود.

مأموران همچنین در بررسی‌های میدانی دریافتند که دختر ۱۶ ساله، قبل از اقدام به خودسوزی، وصیتنامه نوشته و علت خودسوزی‌اش را توضیح داده است. بررسی دست‌نوشته دختر فوت شده نشان داد که وی به‌خاطر گرفتن نمره صفر از یکی از معلمانش، دست به خودسوزی زده است. دختر ۱۶ ساله نوشته بود: وقتی معلمم به من نمره صفر داد، خیلی عصبانی شدم و تصمیم گرفتم تا به زندگی‌ام پایان دهم.

همزمان با ادامه تحقیقات درباره این حادثه، پدر دختر فوت شده، در اداره پلیس حاضر شد و از معلم و مسئولان مدرسه دخترش شکایت کرد. جسد در پایان به دستور قاضی مدیر روستا، بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی، برای انجام آزمایش‌های لازم، به پزشکی قانونی فرستاده شد. تحقیقات درباره این حادثه از سوی مأموران ادامه دارد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

امین۱۳۹۵/۱۱/۱۳ ۰۹:۵۷

خدا بیامرزتش ولی کاملاً یه احمق به تمام معنا بوده و هیچ ربطی به معلم نداره, من خودم بارها صفر گرفتم که هیچ بارها هم بخاطر همین صفرا سر صبحگاه جلوی 800 نفر دانش آموز خطکش به کف دستم زدم الانم خدارو شکر هیچ مشکل کاری و مادی هم ندارم. مشکل این دختر خانم نمره صفر معلمش نبوده مشکل و باید جای دیگه و تو خونش پیدا کنید.

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۲ ۲۰:۲۲

به نظر من هم مشاور خوبی نداریم تو مدارس هم خانواده ها ارتباط نزدیکی با بچه هاشون ندارن وگرنه بچه ها خیلی راحت میتونن مشکلاتشون رو با والدین در میان بذارن

علی۱۳۹۵/۱۱/۱۲ ۱۹:۵۱

هنوز داغ پلاسکو از بی تدبیری فراموش نشده تا به کی آتش بجان می زنید!.

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۲ ۱۶:۵۴

20 سال پیش برای تقلب نمره صفر میدادن الان هم همان!!! واقعا چقدر پیشرفت کرده نظام آموزش و پرورش

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۲ ۱۶:۳۹

واقعا بعضی معلم ها عقلشان پاره آجر برمی داره
آخه نمره دانش آموز صفر می شود؟
فقط آمدن به مدرسه خودش ده دوازده نمره دارد

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۲ ۱۶:۳۰

با سلام
اگر تقلب كرده باشه روش برخورد مناسب اين نيست. اين يك روش ناصحيحي است كه رايج است. چرا براي يك تقلب بايد كل نمره طرف صفر بشه. نهايتا مي توانند از اين امتحان محرومش كنند و بگويند كه بايد يك امتحان ديگر بدهد. مي توانند حتي سخت تر از امتحان قبلي هم برگزار كنند نه خيلي سخت تر تا بقيه نخواهند اين كار را انجام دهند اما حق او هم ضايع نشود.

محمد۱۳۹۵/۱۱/۱۲ ۱۵:۲۳

معلم بدبخت چه تقصیری داره حتما باید بهش 20 میداد

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۲ ۱۴:۵۸

لطفا سلامتی واخلاقی معلم رابررسی کنیدتامطمئن شویدمعلم ازروی عناداین نمره رانداده باشد.

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۲ ۱۴:۴۸

معلمش به خاطر تقلب نمره صفر داده در صورتی که خودش میگفته تقلب نکرده.

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۲ ۱۴:۳۶

فقط یک نفر از بین نمی رود یک زندگی از بین می رود! کو روانشناس توی مدارس؟!!!!!!

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۲ ۱۴:۳۳

متاسفم براي آموزش و پرورش و چنين معلماني كه فكر ميكنند با زور و نمره صفر ميتوانند دانش آموزان انگيزه بدهند.
خدا به خانواده ايشان صبر دهد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.