آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

آغاز به کار دوباره سفارت فلسطین در یمن

سفارت فلسطین در صنعاء کار خود را از سر می‌گیرد و دو دیپلمات فلسطینی به این منظور جمعه وارد پایتخت یمن شدند.

سفارت فلسطین در صنعاء کار خود را از سر می‌گیرد و دو دیپلمات فلسطینی به این منظور جمعه وارد پایتخت یمن شدند.
 
 به گزارش فارس، دو دیپلمات فلسطینی روز جمعه (دیروز) وارد صنعا شدند تا وظایفشان  در سفارت فلسطین در صنعاء را از سر بگیرند.

یک منبع دیپلماتیک به خبرگزاری «اسپوتنیک» گفت: «جلال مصطفی» کاردار سفارت فلسطین و «عماد قزاز» دبیر اول سفارت از طریق فرودگاه عدن خود را به صنعا رساندند تا کار خود در سفارت را از سر بگیرند.

پس از اینکه عبد ربه منصور هادی رئیس دولت مستعفی یمن در ژانویه 2015  از صنعاء فرار کرد و به عدن رفت و اداره امور صنعاء به دست احزاب ملی یمن از جمله انصارالله افتاد، سفارت بیشتر کشورها، دفترهایشان را در این شهر بستند.

با این حال سفارت بسیاری از کشورها مانند روسیه در صنعاء فعال است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.