آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
5بازدید

شهادت مامور پلیس در درگیری با متهمان فراری

بر اثر درگیری مسلحانه میان ماموران پلیس با متهمان فراری در ملارد کرج، یکی از ماموران پلیس به شهادت رسید.

به گزارش مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی پلیس ناجا، ساعت ۱۱ روز دوشنبه ماموران گشت کلانتری ملارد درحال گشتزنی در حوزه استحفاظی خود به سرنشینان یک دستگاه خودرو سواری مشکی رنگ مظنون شده و با استعلام پلاک خودرو مظنون فرمان ایست به راننده آن دادند. راننده خودرو سواری پس از توقف در حاشیه اتوبان در حالی که ماموران پلیس در حال نزدیک شدن به آنها بودند ناگهان با بیرون آوردن یک قبضه سلاح کمری اقدام به شلیک به سمت هر دو مامور کردند که طی این درگیری سرباز نیروی انتظامی از ناحیه پا مجروح و مامور کادری کلانتری مورد اصابت سه گلوله قرار گرفت و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد.
 
بر اساس این گزارش متهمان بعد از مجروح کردن هر دو مامور بلافاصله از محل حادثه متواری شدند. با انتقال هر دو مامور مجروح به بیمارستان، سرباز نیروی انتظامی تحت درمان قرار گرفت اما متاسفانه مامور کادری کلانتری به دلیل اصابت گلوله به طحال، شکم و پا به درجه رفیع شهادت نائل شد.

مشخصات خودرو متهمان فراری در سیستم جامع پلیس درج شده و ماموران سرنخ های خوبی از محل اختفای آنان بدست آورده و به زودی نسبت به دستگیری آنان اقدام خواهند کرد.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۱۹ ۱۸:۴۵

امروزه شهادت مال پلیس است
ولی ایا درقبال این همه سختی و خطر تامین مالی دارند؟؟؟
چقدر حقوق می گیرند ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.