آخرین خبرعکس: سفر سید عباس عراقچی به عشق‌آباد
1بازدید

واگذاری مخابرات در مجمع بررسی می شود

اصل سياست هاي اصل 44 بدين جهت تنظيم شده كه حجم و اندازه دولت در اقتصاد كاهش پيدا كند ولي از آن طرف هم، هدف اين بود كه بهره وري و رقابت در اقتصاد افزايش پيدا كند ... به دنبال انتقادات فراوان به واگذاری سهام شرکت مخابرات، کمیسیون نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام هم این موضوع را بررسی خواهد کرد.

به گزارش«فردا» بعد از آنکه نمایندگان مجلس هم به صف منتقدان نحوه واگذاری سهام مخابرات پیوستند و رئیس مجلس نیز کمیته ای را برای بررسی این موضوع در مجلس تشکیل داد، مجمع تشخیص مصلحت نظام هم این موضوع بحث برانگیز را دنبال و بررسی خواهد کرد.

محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار اعضای تحریریه سایت«فردا» گفت: در خصوص واگذاری سهام مخابرات شکایاتی به مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده و کمیسیون نظارت مجمع این شکایات را پی گیری و بررسی خواهد کرد.

رضایی با بیان اینکه در حال جمع آوری شکایات در خصوص واگذاری سهام مخابرات هستیم، افزود:
شکایات را بررسی و گزارش آن را تهیه می کنیم و خدمت رهبری می فرستیم.

رضایی علاوه بر موضوع واگذاری سهام مخابرات از گزارش کلی تری خبر داد که مربوط به نحوه و کیفیت واگذاری های صورت گرفته در دو سال گذشته است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: در حال تهیه گزارشی هستيم که از سازمان بازرسی کل کشور و سازمان‌های نظارتی دیگر هم تقاضا کرده ایم،گزارشات خود را به ما بدهند تا به یک جمع‌بندی در باره خصوصی سازی در دو سال گذشته برسیم و این جمع‌بندی را خدمت مقام معظم رهبری ارائه کنیم.

رضایی تاکید کرد: در این گزارش بدنبال این هستیم که خصوصی‌سازی‌های انجام شده طی 2 سال اخیر، چه ميزان با سیاست‌های اصل 44 تطبیق داشته است.

وی ادامه داد: اصل سياست هاي اصل 44 بدين جهت تنظيم شده كه حجم و اندازه دولت در اقتصاد كاهش پيدا كند ولي از آن طرف هم، هدف اين بود كه بهره وري و رقابت در اقتصاد افزايش پيدا كند؛ اين امر هم جز با حضور مردم در صحنه اقتصادي ميسر نيست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.