آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
5بازدید

در پی وقوع کولاک؛

محورهای ارومیه، سلماس و خوی مسدود شد

در پی بارش سنگین و کولاک شدید برف محورهای ارومیه – سلماس و سلماس – خوی تا اطلاع ثانوی مسدود و راهداران در حال بازگشایی محورها هستند.

محورهای ارومیه، سلماس و خوی مسدود شد
در پی بارش سنگین و کولاک شدید برف محورهای ارومیه – سلماس و سلماس – خوی تا اطلاع ثانوی مسدود و راهداران در حال بازگشایی محورها هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی با اعلام این خبر افزود: هم اکنون بارش پراکنده برف در محورهای شهرستان های ارومیه، پیرانشهر، میاندوآب، شاهین دژ، تکاب، نقده، قوشچی و راژان گزارش شده است.

عبدالحسین علی اکبری ادامه داد: در سایر محورهای شهرستان های استان آذربایجان غربی تردد به صورت عادی گزارش شده است لیکن به دلیل بارش برف عصر دیروز و شب گذشته سطح جاده ها لغزنده بوده و تردد با کندی در جریان است.

وی  با هشدار به رانندگانی که قصد تردد در محورهای برون شهری را دارند، گفت: تردد در محورهای برف گیر و کوهستانی بدون به همراه داشتن زنجیر چرخ ممنوع است و رانندگان باید از سفرهای غیرضروری تا اتمام عملیات برفروبی و بازگشایی کامل مسیرها توسط راهداران، اجتناب کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.