آخرین خبرهواپیمای قطری ۴ ساعته برگشت خورد
5بازدید

افزایش ۱۵ درصدی بلیت اتوبوس در سال۹۶

افزایش نرخ بلیت اتوبوس و مترو در سال ۹۶ در کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران بررسی شد.

به گزارش مهر، ابوالفضل قناعتی با اشاره به بررسی لایحه نرخ بلیت اتوبوس و مترو در سال ۹۶ گفت: بلیت تک سفره مترو از صفر تا شش کیلومتر ۴۰۰ تومان و از ۶ تا ۱۲ کیلومتر ۵۰۰ تومان و از ۱۲ تا ۱۸ کیلومتر ۶۰۰ تومان و از ۱۸ کیلومتر به بالا هزار تومان تعیین شد.

وی با اشاره به بهره برداری ایستگاه فرودگاه امام (ره) در سال ۹۶ گفت: تعیین قیمت برای این ایستگاه بر عهده دولت است اما پیشنهاد ما به دولت برای بلیت تک سفره ۶ هزار تومان و برای بلیت دو سفره ۱۰ هزار تومان است.

قناعتی با اشاره به تعیین نرخ بلیت اتوبوس گفت: بلیت اتوبوس در سال ۹۶، ۱۵ درصد افزایش خواهد یافت.

قناعتی تاکید کرد: این قیمت ها در کمیسیون عمران و حمل و نقل مورد تایید قرار گرفته و برای نهایی شدن باید در صحن علنی نیز به تصویب برسد.

به گزارش مهر، شهرداری در لایحه پیشنهادی ۵۰ درصد افزایش قیمت را پیش بینی کرده بود که شورا با این پیشنهاد مخالفت کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ایرانی00۱۳۹۵/۱۲/۰۳ ۱۲:۲۵

مگه طبق گفته دولت و سران نظام ، تورم زیر 10% نیست؟؟؟؟؟؟ پس افزایش 15% کرایه برای چی؟؟؟؟ کدوم رو باور کنیم، قیمت هایی رو که میبینیم یا آمارهایی که میشنویم؟؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.