آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

دلیل این همه فضاسازی علیه معامله سهام مخابرات چیست؟

از مجموع این 11 درصد از 25 درصد سهام خریداری شده مخابرات، تنها 2 درصد آن متعلق به بنیاد تعاون سپاه است و 9 درصد دیگر آن متعلق به شرکتی مربوط به گروه بهمن بوده که قرار است به بنیاد تعاون سپاه فروخته شود ... این بنیاد بر پایه قانون تجارت به ثبت رسیده و همه ضوابط و مقررات مربوطه را از جمله پرداخت مالیات به دولت، رعایت کرده است.

دلیل این همه فضاسازی علیه معامله سهام مخابرات چیست؟

پس از انجام معامله پر سر و صدای مخابرات در بورس و حرف و حدیث‌هایی که پیرامون این مسأله از سوی برخی رسانه‌های داخلی و خارجی عنوان شد، با بررسی‌های خبرنگار «تابناک»، مشخص شد که بنیاد تعاون سپاه یک موسسه کاملا غیر دولتی است و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، کمتر از 10 درصد در این بنیاد سهم دارد.

به گزارش «تابناک»، یک منبع آگاه از بنیاد تعاون سپاه با اعلام این خبر گفت: بنیاد تعاون سپاه مربوط به پرسنل سپاه و مردم عادی است و واگذاری 11 درصد سهام مخابرات به این مؤسسه، مغایرتی با اصل 44 ندارد.

بنا بر این گزارش، از مجموع این 11 درصد از 25 درصد سهام خریداری شده مخابرات، تنها 2 درصد آن متعلق به بنیاد تعاون سپاه است و 9 درصد دیگر آن متعلق به شرکتی مربوط به گروه بهمن بوده که قرار است به بنیاد تعاون سپاه فروخته شود که اگر این اتفاق نیفتد، بنیاد تعاون سپاه از کل سهام مخابراتی که معامله شده، تنها 2 درصد از این سهام را از آن خود کرده است و نکته آن که حتی اگر بیش از این 2 درصد هم بود، با توجه به غیر دولتی بودن بنیاد، این مسأله مغایرتی با اصل 44 نداشت.

گفتنی است، بنا بر این اظهارات، بنیاد تعاون سپاه بر پایه قانون تجارت به ثبت رسیده و همه ضوابط و مقررات مربوطه را از جمله پرداخت مالیات به دولت، رعایت کرده است و بر این مبنا، معلوم نیست چرا درباره واگذاری سهام مخابرات، این گونه فضاسازی رسانه‌ای مسموم و خلاف واقع انجام گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۳ ۱۰:۱۳

این مخالفتهاهمه وهمه ازطرف دشمنان اسلام است که چشم دیدن سپاه امام زمان راکه مخواهددنیاراازچنگ استکبارجهانی دراورد ندارد

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۳ ۰۹:۱۳

لطفا بقرماييد در كشور هاي ديگر آيا تشكيلات نظا ميان حق دخالت در اقتصاد را دارند يا خير؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۳ ۰۸:۴۸

ما هم نمی فهمیم!!؟؟؟؟ خیالتون راحت. شما که هر دروغی میگید این یکی هم روش!!! اصلا بگید همینه که هست .بهتره. پسته بی مغز دهان چون وا کند رسوا شود.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۳ ۰۸:۳۹

مگه ميشه مخابرات يه كشور رو به بخش غير دولتي واگذار كرد؟؟؟ از نظر امنيتي عمرا !!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۳ ۰۸:۳۰

خوبه که بدونبد گروه بهمن هم یکی از شرکتهایی است که سپاه به صورت غیر مستقیم آن را اداره می کند. تمام این شرکتها زیرمحموعه سپاه هستند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۳ ۰۱:۲۹

چه ربطی داشت!مگه کسی گفته این بنیاد بر پایه قانون تجارت به ثبت نرسیده و همه ضوابط و مقررات مربوطه را از جمله پرداخت مالیات به دولت، رعایت نکرده است؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۳ ۰۰:۱۲

مسئله فروش مخابرات بيشتر ابعاد رواني داره تا منطقي كه اتفاقا طبيعي هم هست
اين بايد درك بشه كه در همه جاي دنيا نسبت به نيروهاي نظامي به دليل قدرت بالقوه اي كه دارن نوعي حساسيت از طرف مردم وجود داره و حالا اگر قرار باشه اين قدرت كه كاربرد مشخص داره به باقي قسمتهاي اجتماع تعميم پيدا كنه باعث نگراني ميشه
طرف مقابل هم تلاشي براي اعتمادسازي نميكنه اما اينا يك طرف قضيه است به نظر شما اين منطقيه كه يك شركت خصوصي كه قراره بزرگترين معامله اقتصادي رسمي داخلي رو انجام بده براي عده زيادي از همين مردم ناشناخته باشه؟ اين مجموعه بزرگ اقتصادي كه ميتونه همچين معامله اي انجام بده تا حالا چكار ميكرده؟ سرمايه اش از كجا اومده؟
اين نگراني هم وجود داره كه اهداف اقتصادي اين مجموعه به دليل همون وابستگي دو درصدي به سپاه كه خودتون گفتين مانع از ايجاد يك رقابت سالم اقتصادي بشه

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۲۲:۲۷

ایا همه این صحبت ها در مورد شرکت مبین الکترونیک هم صادق است ؟
اگر اینطور است که شما می گویید چرا شرکت پیشگامان تایید صلاحیت نشد ؟
غیر از این است که شرکت رقیب وابسته به دولت است و مدیریت آن دولتی ست ؟
لطفا شما در پوش نگذارید ...
در امورد دیگر اطلاعی ندارم اما در مورد این موضوع که شما بحث کردید و تخصص بنده است باید عرض که که درست است طبق اصل 44 به خصوص سازی شده است نه خصوصی سازی

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۲۲:۱۰

شیتیل رسیده آقای تابناک ؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۲۱:۱۵

شما مطمئنید که در حال حاضر گروه بهمن متعلق به بنیاد تعاون سپاه نیست؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۲۰:۴۸

خجالت بکشید

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۲۰:۰۴

"با بررسی‌های خبرنگار «تابناک»، مشخص شد که بنیاد تعاون سپاه یک موسسه کاملا غیر دولتی است و ..." بقول مولوی: "گفت از حمام گرم کوی تو -گفت خود پیداست از زانوی تو"

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۹:۵۷

باشه! فقط چون شما ميگي و ما را هم خر فرض كرده اي پس باور مي كنيم. تشكر

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۹:۲۲

خودتون رو مصخره کنید، سوری بودن این معامله مثل روز روشنه

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۹:۲۱

"تغيير خط مشي تابناك"مبارك باشد! ! ! فاين تذهبون؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۸:۴۵

این بنیاد تعاون این همه پول را از کجا آورده است که سهام مخابرات را خریده است ؟
سهامداران آن چه کسانی هستند ؟

اصولا چرا سپاه وارد فعالیتهای اقتصادی شده است ؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۸:۴۴

آفرین به شما تابناکیها واقعا که

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۸:۱۷

لطفا می توانید بفرمایید که حق تعیین هیات مدیره و مدیر عامل در بنیاد تعاون سپاه با همین مردم عادی است و یا از طرف فرمانده محترم سپاه صورت می پذیرد. از شما بعید است هر کس اندکی در اقتصاد ایران فعالیت کند از اینگونه دو دوزه بازیها و پیچاندن های ظاهرا قانونی مطلع است. حقیقت اینست که هم بنیاد تعاون سپاه و هم گروه بهمن که معامله آن قطعی است سود خود و درآمد خود را بدون اجازه سپاه نمی توانند در هیچ زمینه ای هزینه کنند و عملا این شرکت ها در اختیار سپاهند

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۷:۵۸

نه فضا سازی صورت گرفته و نه غیر واقعیت گفته شده . شما جواب بدهید حتی اگر یک سهم ار کل سهام مخابرات به سپاه تعلق داشته باشد امکان اعمال نفوذ سپاه وجود ندارد ؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۷:۳۰

يه توضيحي هم درباره توسعه اعتماد مبين ميدين چون مشکل از اينجاست !يعني گروه بهمن و ينياد تعاون سپاه اين کنسرسيوم تشکيل دادن يا اين توسعه اعتماد مبين خودش براي خودش يه شرکت جداست . چون بيشتر بحث سر اين توسعه اعتماد مبين هست که مال سپاه؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۷:۱۱

گه خوري بسه! بي همه چيزها. تمام مملكت و دادند به سپاه ومي گويند داريم خصوصي سازي مي كنيم

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۶:۵۹

خصوصی سازی یعنی چی؟ مگه سپاه مال مردم نیست؟ مگه سپاه بودجه دولنی ندارد؟ خصوصی سازی یعنی انتقال مالکیت از دولت به مردم . نه انتقال مالکیتی از قسمتی از دولت به قسمت دیگر حتی اگر نیم درصد آن هم دولتی باشد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۶:۱۶

خر خودتي آقا جون اين موسسه اي كه گفتي 8 ميليارد دلار پولش كجا بود كه سهام مخابرات رو بخره

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۶:۱۱

خودتي عمو. گفتي و مردم هم باور كردند! اصلاً بگو "سپاه؟ سپاه ديگه چي هست؟ خوردنيه يا پوشيدني؟ ما كه نديديم."
توضيح احمقانه‌اي بود.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۵:۴۲

بي خيال بابا به دل نگير.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۵:۴۰

با سلام
می دانم که این مطلب را نمایش نمی دهید. ایرادات وارده در صورتیکه حتی مطالب فوق صحیح هم باشدبه شرح زیر است:
1- نام بنیاد تعاون سپاه پاسداران خود دارای شائبه نفوذ بوده و از ورود دیگر شرکتهای بخش خصوصی جلوگیری می نماید.
2- تاریخ ثبت شرکتهای خریدار این سهام سالهای 83 و 84 بوده و این سئوال مطرح است که این سرمایه هنگفت از کجا تامین شده است این را می دانیم که گروه بهمن توان تامین آنرا ندارد.
3- آیا می دانید سهامدار عمده خود شرکت گروه بهمن کیست؟ بنیاد تعاون سپاه
4- چرا باید صلاحیت شرکتهای خارجی و رقیب این کنسرسیوم در ساعات کمی مانده به مناقصه رد شود؟
5- اگر فرض را بر این بگذاریم که 10% سهام بنیاد تعاون سپاه هم تحت مالکیت سپاه پاسداران باشد چه تضمینی وجود دارد که برای منافع سپاه و پرسنل خود از اعمال قدرت و رانت ایجاد رعب در بین رقبا استفاده ننماید؟
6- اصلا فلفسه ایجاد بنیاد تعاون سپاه با وجود منع ورود نیروهای مسلح به مسائل اقتصادی چیست؟
7- پرسنل سپاه که سهامدار این بنیاد هستندآیا نمی توانند برای آن اعمال نفوذ نمایند(قراردادهای پیمانکاری فازهای پارس جنوبی و ...)

لطفا این مطالب را نمایش دهید تا شاید بنده از نظرات دیگران پاسخ قانع کننده دریافت نمایم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۵:۳۲

ولی تا جایی که بنده خبر دارم، هم اعداد و ارقام و هم نام شرکت های تابعه شرکت تعاونی سپاه در جلسه کمیسیون اصل 44 مجلس چیز دیگری بود، اگر هدفتون صرفاً دفاع از گروه خاصی نیست یه بررسی بکنید لطفاً

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۵:۲۸

اگر می ترسید نظرات مردم را بگذارید، پس چرا نظر می خواهید ؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۵:۲۵

با سلام" فکر میکنم همکارتان اشتباه فهمیده. مشکل واگذاری مربوط به سپاه نیست. مشکل از این جیب به آن جیب است. درست که از لحاظ قانونی ایرادی نمی توان گرفت. ولی اینکه تامین اجتماعی را آستان قدس بخرد و مخابرات را...هیچ ربطی به خصوصی سازی و جذب سرمایه یخش خصوصی واقعی ندارد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۵:۱۲

خوب حداقل تمام این کنسرسیوم توسع اعتماد مبین را کاملا معرفی بفرمایید تا تکلیف 40 درصد باقیمانده را هم بدانیم

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۴:۴۹

این چه حرفیه؟
چرا اگر یک اسرائیلی یکبار از جلوی در یک شرکت دیگر رد شده باشد به آن شرکت صهیونیستی میگویند؟ ولی اگر سپاه سهام شرکتی را داشته باشد آن شرکت خصوصی است؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۴:۴۹

ماسمالی نکنید

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۴:۴۶

نمی فهمی یا خودتو به نفهمی میزنی!

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۴:۴۴

بد جوري عصبي شديد . مردم عادي چطور در بنياد تعاون سپاه سهامدارند. مگه تو بورس سهامشو مي فروشند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۴:۴۳

بله شما هم تایید می کنید که اگر چه گروه دیگری در تعاون سپاه بوده باشد از اسم سپاه سو استفاده کرده است و
حال جای این سوال باقی است چرا همه تعاونی ها ورشکسته می شوند این تعاونی چگونه این توان مالی را داشته که مخابرات با بخرد ؟
خلاصه بعد از صد بند تنظیم قانون یک تبصره همه قانون را از بین می برد

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۴:۴۲

شاهنامه آخرش خوشه !!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۴:۴۱

براي اينكه اختصاصي سازي شده نه خصوصي سازي

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۴:۴۰

مگه سپاه هم ماليات ميده ؟!؟!؟!
دم اين تابناك گرم كه نون رو به نرخ روز ميخوره ... آخر هم تو گلوش گير ميكنه ...

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۴:۴۰

شاید به دلیل محبوبیت سپاه.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۴:۳۹

خیلی خائنید.فکر کردیدگروه بهمن ماله کیه ؟بدبختها...

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۴:۱۳

اولين سايتي که اين فضا سازي را کردد. خود سايت تابناک بود.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۴:۱۲

مابقي 50%+1 سهم چي شد؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۴:۰۳

فكرش را بكن يك سرمايه دار بخش خصوصي چقدر باحال باشه كه هفت هزار ميليارد پولش رو به صورت تومان بابت مخابرات بده...!

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۳:۵۲

اگه اين فرضيه درست باشد چرا اجازه خريد به شركت مبين داده نشد؟ ، تابناك لطفاً در اين زمينه مستندات بيشتري را پخش كنيد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۳:۴۷

کاش خبرنگار محترم شما هم کارمند مخابرات بودند! تا به صورت آنی کارمند سپاه هم شوند بسی باعث افتخار است !

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۳:۴۳

تابناک تو هم!

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۳:۴۱

شما بفرمائید کجای قانون اساسی این مملکت به یک تشکیلات نظامی اجازه تجارت و یا ورود در سیاست داده است؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۳:۳۵

آنچيزي كه شما اسم "فضاسازي" روي آن گذاشته ايد بدليل عدم اطلاع سازي شفاف و صريح است.
گزارش شما نيز بر ابهامات اضافه مي كند.
سهام معامله شده ، بلوك مديريتي يعني 50 درصد بعلاوه يك سهم بوده كه شما فقط به بخشي از آن اشاره كرديد.
اگر گرايشي نداريد(كه بعيد مي دانم و اين حق شماست) ماهيت حقيقي و حقوقي كليه خريداران اين 50 درصد را بصورت شفاف اطلاع رساني كنيد تا به اصطلاح خودتان "فضاسازي!!" ايجاد نشود.
جهت اطلاع شما (كه قطعا مي دانيد ولي اشاره اي نكرديد) سهامدار عمده گروه بهمن نيز "بنياد تعاون سپاه" است.
در زمانه ما كه اطلاع رساني سرعت فوق العاده اي يافته است، انتظار از شما نيز بهمان نسبت بيشتر است.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۳:۳۴

خود شما احمق ها هم جزء فضاسازان هستيد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۲ ۱۳:۲۷

تابناک حیا کن، پاچه خواری رو رها کن.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.