لیگ قهرمانان
تساوی ارزشمند ذوبآهن در امارات می توانست برد باشد
ذوب آهن روی یک ضربه کرنر ، برتری ارزشمند در خانه نایب قهرمان آسیا را از دست داد و گل بن سون مهاجم سابق پرسپولیس با غفلت روی ارسال هوایی از سه امتیاز به یک امتیاز تقلیل ارزش داد.

تیم فوتبال ذوبآهن ایران در نخستین دیدار خود در لیگ قهرمانان آسیا مقابل العین به تساوی دست یافت.
به گزارش تابناک ورزشی، تیمهای ذوبآهن و العین امارات در هفته نخست از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا و در گروه D رقابتها از ساعت 18:45 امروز (سهشنبه) در ورزشگاه خلیفه بن زاید به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی یک - یک به پایان رسید. در این بازی جری بنسون (57) برای ذوبآهن ایران و اسماعیل احمد (76) برای العین امارات گلزنی کردند.
نماینده فوتبال ایران در این دیدار با ترکیب رشید مظاهری، وحید محمدزاده، محمد نژادمهدی، علی حمام، مهران درخشانمهر، مهدی مهدیپور، دانیال اسماعیلیفر، احسان پهلوان، محمدرضا حسینی، جری بنسون و مهدی رجبزاده به مصاف نماینده امارات میدان رفت.
علی صلاح داور عراقی این دیدار به خالد عبدالرحمان از العین کارت زرد نشان داد. در دیگر دیدار این گروه از ساعت 20:45 الاهلی عربستان به مصاف بنیادکار ازبکستان میرود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.