آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

حجت‌الاسلام رحیمیان

آمادگی کامل مردم برای اصلاح وضع موجود

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه مجمع سه‌هزار نفری جبهه مردمی تداعی‌کننده فضای دفاع مقدس بود، گفت:‌ مردم و دغدغه‌مندان برای تلاش مضاعف در جهت اصلاح امور و خدمت به نظام اسلامی آمادگی کامل دارند.

به گزارش فارس حجت‌الاسلام محمد حسن رحیمیان عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ، با اشاره به اثرگذاری حضور پرشور و گسترده نیروهای انقلابی در نخستین مجمع ملی جبهه مردمی اظهار داشت: فضای معنوی که در روز پنج‌شنبه شاهد بودیم و حتی شب قبل از آن که مردم از شهرهای دور و نزدیک آمده بودند، تداعی‌کننده فضای جبهه و دفاع مقدس بود.

حجت‌الاسلام رحیمیان با بیان اینکه روز پنج‌شنبه بلافاصله پس از اذان ظهر همه نیروهای مردمی و انقلابی برای اقامه نماز در یک جماعت باشکوه حضور پیدا کردند، افزود: همه اینها از علائم بسیار نویدبخش این ترکیب است که در حال حاضر شکل گرفته است.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ادامه داد: آنچه به عنوان جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی مطرح شده آنچنان گسترده است و شور و اشتیاقی را در مردم به وجود آورده که ما به عنوان هیأت مؤسس نتوانسته بودیم تاکنون یک هزارم این اشتیاق را پاسخگو باشیم و این ظرفیت را در صحنه حاضر کنیم.

وی تصریح کرد:‌ به نظر می‌رسد مردم، مؤمنین و دغدغه‌مندان و دردمندان برای حضور، هم‌افزایی و تلاش مضاعف در جهت اصلاح امور و خدمت به نظام اسلامی آمادگی کامل دارند.

به گزارش فارس، نخستین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی روز پنجشنبه پنجم اسفندماه با حضور 3 هزار نفر از اقشار و اصناف مردمی و استان‌ها در مجتمع فرهنگی شهر آفتاب برگزار شد و در این نشست 30 نفر اعضای شورای مرکزی و 10 کاندیدای جبهه مردمی برای انتخابات 96 انتخاب شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.