آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

همتی:

نیازی به خرید الحاقیه بیمه شخص ثالث نیست

رییس کل بیمه مرکزی گفت: سال آینده مشکلی برای خرید الحاقیه بیمه‌نامه شخص ثالث برای مردم وجود ندارد.

رییس کل بیمه مرکزی گفت: سال آینده مشکلی برای خرید الحاقیه بیمه‌نامه شخص ثالث برای مردم وجود ندارد.

به گزارش فارس ، رییس کل بیمه مرکزی در حاشیه همایش استانداردهای گزارشگری بین المللی در جمع خبرنگاران گفت: با خرید سهام بانک‌ها از سوی شرکت‌های بیمه یا تاسیس بانک از سوی آنها مخالف نیستم.

عبدالناصر همتی با بیان اینکه سال آینده مشکلی برای خرید الحاقیه بیمه‌نامه شخص ثالث برای مردم وجود ندارد، گفت: البته خرید الحاقیه این بیمه نامه در سال‌های قبل در حالی بود که نرخ دیه افزایش پیدا می‌کرد که ما امیدواریم نرخ دیه افزایش پیدا نکند. بنابراین اشخاصی که در سال 95 بیمه نامه معتبر خریده‌اند نیازی به خرید الحاقیه نخواهند داشت.

وی افزود: فقط کسانی که در دو ماه فروردین یا اردیبهشت و نیمه خرداد امسال اقدام به خرید بیمه‌نامه کرده‌اند ممکن است به خرید الحاقیه احتیاج پیدا کنند که در حال برنامه‌ریزی هستیم که مشکل این افراد نیز حل شود و آنها هم نیازی به خرید الحاقیه نداشته باشند و بتوانیم آن را از طریق صندوق تامین خسارات، تامین کنیم.

وی در برابر پرسش فارس مبنی بر اینکه آیا با موضوع سرمایه گذاری شرکت های بیمه و یا ارایه تسهیلات به پرورش دهندگان شتر موافق هستید، گفت: «از چنین موضوعی خبر ندارم.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.