آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
3بازدید
۱

سوژه

جاسوس قطر در تله کی روش ، پشت دربسته آزادی

سرمربی تیم‌ملی قطر یکی از کمک مربی‌های خود را به تهران می‌فرستد تا دیدار دوستانه ایران با عراق در تاریخ 28 اسفند را از نزدیک رصد کند. این در حالی است که سرمربی پرتغالی ما قبلا فکر اینجای کار را کرده و بازی را بدون تماشاگر برگزار می کند.

جاسوس قطر در تله کی روش ، پشت دربسته آزادی
سرمربی تیم‌ملی قطر یکی از کمک‌های خود را مامور رصد دیدار تدارکاتی ایرن با عراق کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم‌ملی فوتبال قطر روز گذشته اردوی تدارکاتی خود را برای دو دیدار پیش رو خود در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی 2018 روسیه مقابل ایران و ازبکستان آغاز کرد.

روزنامه الرایه قطر خبر داد: فوساتی، سرمربی تیم‌ملی قطر یکی از کمک مربی‌های خود را به تهران می‌فرستد تا دیدار دوستانه ایران با عراق در تاریخ 28 اسفند را از نزدیک رصد کند. این در حالی است که کی روش مسابقه ایران و عراق را پشت درهای بسته برگزار می کند. سرمربی پرتغالی ما قبلا فکر اینجای کار را کرده و بازی را بدون تماشاگر برگزار می کند.

قطر در دیداری تدارکاتی پنجشنبه آینده مقابل آذربایجان قرار می‌گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۱۲/۱۶ ۱۹:۲۵

حیف هست آقای کی روش عاشق فوتبال وآموزش دانسته های خودهست کاش فدراسیون درایجادزیرساختها وحرفه ای کردن باشگاهها ازاوکمک میگرفت اگرجای رئیس فدراسیون بودم لااقل برای 10سال دیگراوراحفظ میکردم وبرای رشدهمه گروههای سنی ازوجودش استفاده میکردم مانخبه کشیم.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.