ادامه انتقادات از فعالیت جانبدارانه صداوسیما/درخواست رئیس دستگاه قضا از دولت درباره آمریکا
ادامه انتقادات از فعالیت جانبدارانه صداوسیما
تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوشتر؛ میخواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند. از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوششان، الصاق میکنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن میگذارید.

تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوشتر؛ میخواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند.
از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوششان، الصاق میکنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن میگذارید.
{$sepehr_album_27171}
017












تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
آقاي آملي لاريجاني شما چپ و راست در امور مربوط به دولت دخالت مي كنيد آيا اين حق رو هم به رئيس جمهور ميديد كه در امور مربوط به قوه قضاييه دخالت كنه؟!
مردم که سیمای به اصتلاح ملی نگاه نمیکنن مگه اینگه خودشون از خودشون انتقاد کنن
آفرین بر مطهری
خدا رو شکر با نفت بازی داره
اگر با پرسپولیس بود میگفتن تبانی بوده
افرین به مدیریت باشگاه ذوب اهن با افراد بیشعور باید اینطور برخورد کرد.
در ضمن بايد مورد توجه باشگاه تراكتورسازي هم قرار گيرد تا با اراذل و اوباش تماشاچي نما به نحوي مشابه برخورد گردد.
مگه ما سیمای ملی ایرانی داشتیم که ایرادهم از اون بکیریم؟؟؟؟؟؟؟
تصویر پایانی که گذاشتید طرفداران ذوب آهن هستند؟
چرا ریاست محترم قضا مدام برای ریاست جمهوری تعیین تکلیف میکنند ! آیا این کار با اصل تفکیک قوا مغایر نیست ؟؟؟
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.