آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

انتقاد آیت الله مکارم شیرازی از صداوسیما

حضرت آیت الله مکارم شیرازی صبح امروز در درس خارج خود از مواضع اخیر رسانه ملی نسبت به مجلس شورای اسلامی انتقاد كرد و خواستار اصلاح آن شد.

حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی، از مراجع تقلید، صبح امروز در آغاز درس خارج فقه خود که در جمع صدها تن از طلاب و فضلای حوزه علمیه قم سخنرانی می‌کرد از برخی موضعگیری‌های رسانه ملی در روزهای اخیر انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاری رسا در ادامه یکی از طلاب نسبت به رسانه ملی انتقاد کرد و این مرجع تقلید در پاسخ اظهار داشت: من از رسانه ملی انتقاد دارم که گاهی در این رسانه یکجانبه گرایی می‌شود و در روزهای اخیر شاهد بودیم که حملات شدیدی به مجلس شد در حالی که هیچ مدافعی از نمایندگان مجلس در این برنامه حضور نداشت.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی از رسانه ملی خواست این موضعگیری خود را اصلاح کند و تاکید کرد: این گونه حملات یکجانبه به مجلس شورای اسلامی بی‌سابقه است، اگر قرار است به مجلس حمله شود و نمایندگان تحت تاثیر این گونه حملات قرار گیرند، دیگر مجلس کارآیی نخواهد داشت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی گفت: سران کشورهای اسلامی از مدار و دوستی با رژیم غاصب و صهیونیستی اسرائیل دست بردارند و به فکر جهان اسلام باشند که چگونه این رژیم غاصب جهان را تهدید می‌کند.

وی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی می‌خواهد با تخریب مسجد الاقصی که قبله اول مسملین است آنرا به عنوان معبد سلیمان قرار دهد به همین دلیل از ورود هر نمازگزار به این مکان مقدس جلوگیری کرده است.

این مرجع تقلید با انتقاد شدید از سران کشورهای اسلامی، گفت: متاسفانه برخی سران کشورهای اسلامی در خواب غفلت به سر می‌برند و از این حوادث تلخ چشم پوشی می‌کنند؛ در حالی که ادامه این روند دامن گیر آنها خواهد شد.

وی دلیل اصلی حمله رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی را نداشتن اتحاد و اختلاف میان کشورهای اسلامی دانست و افزود: اسلام عزیز تعلیمات بسیار آموزنده‌ای دارد که ما مسلمانان از آن غافل شده‌ایم و همین غفلت سبب سوء استفاده دشمنان شده است.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی یاد آور شد: اسلام به ما آموخته که مسلمانان با هم برادر باشند و با اخوت رفتار کنند؛ اما متاسفانه هم‌اینک کشورهای اسلامی به اختلافات بی‌فایده دامن زده‌اند و دشمنان نیز از این فرصت بهره می‌گیرند.

وی از مسلمانان جهان خواست هوشیاری بیشتری به خرج دهند و تاکید کرد: انتظار داریم همچون روز قدس مسلمانان فریاد حمایت خود از مسجد الاقصی را به گوش جهانیان برسانند تا این رژیم غاصب از این وحشیگری‌های خود دست بردارد و بداند که این رژیم پوشالی هرگز ماندگار نخواهد بود.

این مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم با اشاره به برخی موضعگیری‌های کشورهای اسلامی، گفت: ما شاهد بودیم که برخی روسای اسلامی همچون کنفرانس اسلامی و رییس دول عربی این جنایت رژیم غاصب صهیونیستی در مسجدالاقصی را محکوم کرده‌اند و این موضعگیری باید در همه کشورها فراگیر و حتی ملت‌ها نیز آن را محکوم کنند.

وی یادآور شد: برادری میان مسلمانان یک ارزش است؛ ولی متاسفانه امروز اگر کسی از این ارزش سخن بگویید آن را محکوم به ضدارزش می‌دانند و همچنین برخی مطبوعات و روزنامه ها به این روش دامن میزنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۵ ۱۵:۰۳

صدا و سیما به مجلس حمله کرده یا به اصلاح طلبان

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۵ ۱۴:۵۸

احسنت

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۵ ۱۴:۴۷

مراجع با وجود حملاتی که از سوی برخی جناحها و در جهت تحقق سیاست هدف وسیله را توجیه میکند(که اتفاقا از علوم انسانی غربی اخذ و به اجرا گذاشته میشود)دیده شد هنوز مورد احترام و وثوق عموم هستند. ایشان به حق صدا و سیما را که در حال حاضر بیشتر در جهت بیگانگان تلاش میکند محکوم کرده اند. حکایت صدا و بویِژه سیما مثل معروف" دشمن دانا بلندت میکند بر زمینت میزند نادان دوست) شده است! ولی در مورد اتفاق و وحدت در جامعه و تحرکات جدید رژیم صهیونیستی آیا این دولت دهم نیست که آب فراوان و بی انقطاع به آسیاب آن ریخته و میریزد؟ میخواهید مثال بیاورم؟ مثال بیاورم؟ بگویم؟ بگویم؟ بگ.......

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۵ ۱۴:۴۰

همگام ممكن است كارهايي بكنند چه خوب و چه بد ولي چون صدا و سيما رفتارش در مقابل ديدگان است آن هم بلافاصله پس بايد بيشتر مواظب باشد تا تأثير مثبتش بر همگان بيشتر باشد از تأثير منفيش. خداوند انسانهاي خوب را كه در آنجا در حال ارائه خدمات هستند در پناهش حفظ كند.
همچنين خداوند بزرگ اسرائيل را ذليل فرمايد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۵ ۱۴:۳۵

از این همه حرف ایشان فقط اون بخشی که به نفع خودتونه می نویسید خائنا!

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۱۵ ۱۳:۳۰

این که بیشتر انتقاد از رژیم صهیونیستی بود. کمی دست از شیطنت بردارید...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.