آخرین خبررشد مصرف بنزین برای نخستین بار منفی شد
1بازدید

بحرین از تجاوز آمریکا به سوریه استقبال کرد

وزارت خارجه بحرین با صدور بیانیه‌ای از حمله آمریکا به پایگاه هوایی الشعیرات سوریه استقبال کرد.

وزارت خارجه بحرین با صدور بیانیه‌ای از حمله آمریکا به پایگاه هوایی الشعیرات سوریه استقبال کرد.

به گزارش  مهر به نقل از المیادین، وزارت خارجه بحرین با صدور بیانیه‌ای از حمله آمریکا به سوریه استقبال کرد.

بامداد امروز ارتش ایالات متحده آمریکا با ۵۹ موشک «تام هاوک» پایگاه هوایی الشعیرات سوریه را مورد حمله قرار داد.

 این حمله از روی همان دو ناو جنگی «یواس‌اس راس» و «یواس‌اس پورتر» انجام شده که ساعتی پیش، خبر آماده‌باش آنها در شرق مدیترانه منتشر شده بود.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در اولین سخنان خود پس از حمله به پایگاه ارتش سوریه گفت: حمله به سوریه در راستای منافع حیاتی امنیت ملی ما بود.

تلویزیون دولتی سوریه حمله آمریکا به سوریه را «تجاوز» توصیف کرد.

«طلال البرازی» استاندار حمص اعلام کرد که حمله نظامی آمریکا به پایگاه نظامی «الشعیرات» سوریه تاکنون ۵ کشته و ۷ زخمی برجای گذاشته است.

فرماندهی ارتش سوریه تاکید کرد که تجاوز آمریکایی ها مخالف تمام قوانین و عرف بین المللی است و واشنگتن می خواهد تا بر قدرت ارتش سوریه در مبارزه با تروریسم تاثیر بگذارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.