تولید چای هند (بزرگترین مشتری چای وارداتی ایران) در ماه فوریه 21 درصد کاهش یافت.
به گزارش فارس به نقل از رویترز، شرکت دولتی چای هند اعلام کرد: تولید چای این کشور در ماه فوریه با کاهش 21 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 13.54 هزار تن رسید. عامل اصلی کاهش تولید، خشکسالی در ایالت جنوبی «تامیل نادو» است.
شرکت دولتی چای هند طی بیانیهای اعلام کرد:در ماه فوریه منطقه «تامیل نادو» 8.41 هزار تن چای تولید کرده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 20 درصد با کاهش همراه بوده است.
بر اساس این گزارش، هند که دومین کشور بزرگ تولید کننده چای جهان است، محصول صادراتی درجه CTC را عمدتا به کشورهای مصر، پاکستان و انگلیس و چای گونه ارتدوکس خود را به عراق، ایران و روسیه صادر میکند.
به گزارش فارس، ایران سالانه حدود 100 هزار تن مصرف چای خشک دارد که حدود 30 هزار تن آن در داخل تولید میشود و بقیه از کشورهایی که عمدتا هند است، وارد میشود.