آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

افت و خیز بازار سکه در آستانه ۱۳رجب

در جریان معاملات امروز بازار آزاد تهران، قیمت سکه طرح قدیم و جدید کاهش و سایر انواع آن، افزایش یافت، این در حالی است که نرخ دلار هم به ۳۷۶۴ تومان رسید.

در جریان معاملات امروز بازار آزاد تهران، قیمت سکه طرح قدیم و جدید کاهش و سایر انواع آن، افزایش یافت، این در حالی است که نرخ دلار هم به ۳۷۶۴ تومان رسید.

به گزارش مهر، در جریان معاملات امروز(دوشنبه) بازار آزاد تهران و در آستانه ۱۳رجب، قیمت انواع سکه با افت و خیز بسیار مواجه شد. بر این اساس، سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم با ۲ هزار تومان کاهش و طرح جدید با ۱۴۵۰ تومانم کاهش به ترتیب به نرخ یک میلیون و ۱۸۱ هزار تومان و یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان معامله شد.

در این میان نیم سکه با ۳۵۰۰ تومان افزایش به ۶۸۹ هزار تومان، ربع سکه با ۲۵۰۰ تومان افزایش به ۳۸۷ هزار تومان و سکه یک گرمی با هزار تومان افزایش به ۲۴۸ هزار تومان رسید.

هر اونس طلا در بازارهای جهانی ۱۲۵۲ دلار و ۶۵ سنت و هر گرم طلای ۱۸ عیار به ۱۱۶ هزار و ۷۲۶ تومان رسید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.