آخرین خبرقیمت خودرو امروز پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵
0بازدید
۰

منصوریان:مورینیو نه!می خواهم باسیمئونه و گواردیولا مقایسه شوم

مورینیو مربی بزرگی است و اینکه من را با او قیاس می‌کنید می‌تواند جالب باشد اما من دیه‌گو سیموئنه را دوست دارم و سبک کاری گواردیولا را می‌پسندم.

علیرضا منصوریان پس از تساوی استقلال مقابل لوکوموتیو تاشکند در نشست خبری، اظهار داشت: به نظر من ما در یکی از سخت‌ترین گروه‌های مسابقات لیگ قهرمانان آسیا حضور داریم و تمام تیم‌ها شانس صعود به مرحله بعد را دارند.

به گزارش تابناک ورزشی، سرمربی استقلال اظهار داشت: برای اینکه در مرحله بعدی باید همه تیم‌ها با هم رقابت فشرده‌ای داشته باشند و در راند بعد سرنوشت‌ تیم‌ها مشخص خواهد شد. همه تیم‌ها تا به اینجا نشان داده‌اند که هم‌سطح یکدیگر هستند.

منصوریان در پاسخ به این سؤال که آیا شما امروز دو امتیاز از دست دادید یا اینکه یک امتیاز گرفتید،‌گفت: سؤالی که از من پرسیدید نمی‌توانم به آن پاسخ روشنی بدهم امروز هر دو تیم می‌توانستند برنده باشند ولی معتقدم ما هم می‌توانستیم به گونه‌ای بازی کنیم که امتیاز از دست ندهیم.

خبرنگار ازبک از سرمربی تیم استقلال سؤال کرد که رفتار شما لب خط بی‌شباهت به مورینیو نیست که منصوریان پاسخ داد: مورینیو مربی بزرگی است و اینکه من را با او قیاس می‌کنید می‌تواند جالب باشد اما من دیه‌گو سیموئنه را دوست دارم و سبک کاری گواردیولا را می‌پسندم.

وی در خصوص عملکرد تیمش در مسابقه امروز، گفت: امروز شاهد بازی فیزیکی بودیم و در 30 دقیقه اول می‌توانستیم به گل برسیم اما دیدید که لحظه آخر توپ ما به تیر دروازه هم اصابت کرد و من در کل از نتیجه به دست آمده راضی هستم.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.