ثبت نام بوقچی تراکتور در انتخابات ریاست جمهوری
جوان 25 ساله ای که لیدر تیم های فوتبال از جمله تیم تراکتورسازی بود کاندیدای ریاست جمهوری شد. او گفت که عاشق امیرقلعه نوعی و محمود احمدی نژاد است
حاشیه های خواندنی روزهای ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری بار دیگر آغاز شده و رسانه ها نیز در نخستین روز سوژه های نابی در این زمینه بدست آوردند و سابقه هم نشان داده که مخاطبان زیادی هم این گونه مطالب را دنبال می کنند.
به گزارش تابناک ورزشی، در روز نخست بیش از 100 نفر برای رییس جمهور شدن خودشان را به وزارت کشور رساندند که در این میان جوان 25 ساله ای که سرگروه مشوقین(لیدر) تیم های فوتبال از جمله تیم تراکتورسازی بود کاندیدای ریاست جمهوری شد.
او گفت که عاشق امیرقلعه نویی و محمود احمدی نژاد است و حاضر است به نفع حمید بقایی کنار بکشد!
روز اول ثبت نامها یک کارشناس ارشد تربیت بدنی فاقد شغل نیز در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام و هدف خود را حل مشکل بیکاری و تورم اعلام کرد و گفت که در صورت انتخاب به مردم 300 هزار تومان یارانه خواهد داد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
آرش آقایی دوست دارم ریس جو مر ایران بشم
که البته مشخص شد لیدر تیم استقلال تهران است و نه تیراختور و اما چرا سایت وزین تابناک خبر را اصلاح نکرده است جای تعجب دارد ؟!!!!!!!!!
عالی میشه انتخاب شه
من عاشق بوق هستم
تعجب می کنم برای ثبت نام چنین پست حساس اجرای کشور در همان مرحله اولیه ثبت نام هیچ ملاک قاطعی برای ممانعت از ثبت نام چنین افرادی وجود ندارد .
انتخابات....
كار رسيده ب بوقچي !
بهتر است یک سری شرایط اولیه جهت ثبت نام کاندیداها در نظر گرفته شود. ثبت نام بعضی افراد در رسانه های خارجی موجب آبرو ریزی است.
تابناک خسته نباشی از نظر سنجی .یک سوال حالا این چه کمکی به افکار عمومی می کنه ؟ که خوشبختانه راه خود را بلد هست . متاسفانه این نظر سنجی ها رو اون اقلیت خیلی اقیلت! نگاه نمی کنند .و می گن اصلا حات مرده! من بد تو خوبی؟
چه بهتر......اینها و اونها....که بوق هم نمیتونن بزنن
البته از شرایط احراز صلاحیت ایرانی الاصل بودنه که در مورد ایشون نیاز به تحقیق داره
چرا مسئولین چنین اجازه ای میدهند.ترا بخدا قانون را اصلاح کنیدتااینقدر بی حرمتی به جایگاه ریاست جمهوری نشود.
برادر من بوقچی چیه بفرمائید لیدر اینها برای خودشان شان و منزلت قائل هستند.
اي كاش يك بار هم كه شده بوقچي ها رييس جمهور مي شدند
اميدوارم انتخاب شه!
مگه این همه آدم مهم کاندیدا و ریس جمهور شدند چکار کردند که اینها نتونند بکنند
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.