آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
2بازدید

کلاهبرداری تلگرامی

برخی‌ها از تماس صوتی تلگرام هم کَره می‌گیرند

اگر در جریان اخبار تلگرام بوده باشید، احتمالا تا الان می‌دانید که تماس صوتی تلگرام در حال حاضر برای برخی از کاربران ایرانی فعال شده است. مشکلی که پیش آمده این است که هنوز همه کاربران به این ویژگی دسترسی پیدا نکرده‌اند.

برخی‌ها از تماس صوتی تلگرام هم کَره می‌گیرند
اگر در جریان اخبار تلگرام بوده باشید، احتمالا تا الان می‌دانید که تماس صوتی تلگرام در حال حاضر برای برخی از کاربران ایرانی فعال شده است. مشکلی که پیش آمده این است که هنوز همه کاربران به این ویژگی دسترسی پیدا نکرده‌اند.

به گزارش آی تی رسان، اگر کسی بخواهد زودتر به تماس صوتی تلگرام دست پیدا کند، باید یک میس کال از طرف کسی که تماس صوتی برایش فعال شده دریافت کند. هنوز مشخص نیست که آیا این سیستم از طرف خود تلگرام تنظیم شده یا اینکه فقط یک باگ است و به زودی حل می‌شود.

اما اتفاق جالبی که در این شرایط رخ داده این است که کسانی که به تماس صوتی دسترسی پیدا کرده‌اند، اقدام به کسب درآمد از این توفیق اجباری کرده‌اند. با توجه به گزارش‌ها و تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شوند، این افراد از کاربرانی که مشتاق دریافت تماس صوتی هستند، در مقابل میس کال انداختن از آنها پول می‌خواهند.

مسلما تعداد کسانی که دوست دارند زودتر از بقیه تماس صوتی تلگرام را امتحان کنند کم نیست؛ حالا فرض کنید که اگر هر کدام از این کاربران نفری ۸ هزار تومان به این دلال‌ها بپردازند، آنها در مجموع از این راه به چه درآمد کلانی دست پیدا می‌کنند.

همان‌طور که گفتم هنوز مشخص نیست که آیا تلگرام مخصوصا تماس صوتی را به این شکل منتشر کرده یا اینکه نهایتا تا چند روز آینده این ویژگی در اختیار همه کاربران تلگرام در ایران قرار می‌گیرد. اما تا آن موقع اگر خیلی دوست دارید زودتر تماس صوتی تلگرام را امتحان کنید، عاقلانه این است که بابت یک ویژگی رایگان به هیچ کس پولی پرداخت نکنید. در عوض از دوستان‌تان بخواهید برای شما میس کال بیاندازند تا تماس صوتی برای شما فعال شود.

به محض اینکه اطلاعات جدیدی در این مورد به دست‌مان رسید، این خبر را به روز رسانی خواهیم کرد.
 
{$sepehr_album_27459}

 
 

 

0000

0000
0000

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

میلاد۱۳۹۶/۰۱/۲۶ ۱۰:۱۲

من هزار و پانصد میگیرم ، یه جک با مزه هم اشانتیون میفرستم.

اميرعلي۱۳۹۶/۰۱/۲۶ ۰۹:۰۳

نيازي به ميس كال نداره. من آپديت كردم و طرف مقابل هم آپديت كرد. تو پروفايل كسي كه ميخواين باهاش تماس بگيريد گزينه كال اضافه ميشه

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۲۶ ۰۱:۵۹

جماعت مفت خور....

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۲۶ ۰۰:۴۵

من هزارتومن میگرم بربزید به حساب محک یا مهرانه شماره بدید لطفا

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۲۶ ۰۰:۳۴

برای گوشی من خود بخود فعال شد

علی۱۳۹۶/۰۱/۲۵ ۲۱:۲۷

هیچ نیازی به میسکال نیست بعد از بروزرسانی به طور خودکار این قابلیت فعال میشود. این میسکالم ساخته و پرداخته شما سایتاست

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۲۵ ۲۱:۱۹

شاید اصلا کسی بفکر کلاه برداری ،ویا اینگونه ،مسایل نبوده ،ونباشد ،اما مخبرین ،که شریک دزد ،و رفیق قافله هستند ،خوب بلدند راه ،و چاه کلاه برداری ،وسر کیسه کردن ملت را به اینگونه افراد یاد بدهند ،،،،

محمد۱۳۹۶/۰۱/۲۵ ۲۰:۴۴

من پنج تومن میگیرم، شماره بدید. :)

مجید۱۳۹۶/۰۱/۲۶ ۰۹:۲۴

آتیش زدم به مالم، با دو تومن براتون فعال می کنم

ali۱۳۹۶/۰۱/۲۵ ۲۲:۴۳

هیچ نیازی به تماس نیست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.