آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
1بازدید

سلفی در ایستگاه قطار جان یک نفر را گرفت

فرمانده انتظامی دامغان ضمن تائید جان باختن یک فرد در ایستگاه زرین این شهرستان بر اثر برخورد با قطار گفت: این فرد برای سلفی گرفتن با قطار به نزدیک خطوط ریل گام گذاشته بود.

به گزارش مهر سرهنگ سید علی اکبر میری صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل فرماندهی انتظامی دامغان گفت: ساعت ۴۰ دقیقه بامداد شنبه در تماس با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ دامغان اعلام شد در مینی ایستگاه زرین دامغان یک رام قطار مسافربری تهران-مشهد با یک مرد برخورد کرده است.

وی افزود: با اعلام این خبر ماموران انتظامی به محل حادثه اعزام و مشاهده کردند یک مرد ۲۶ ساله که به اتفاق چند نفر از دوستان خود در این مینی ایستگاه حضور داشتند برای گرفتن عکس سلفی به نیم متری خط راه آهن رفته و با قطار برخورد می کند.

فرمانده انتظامی دامغان گفت: این مصدوم سریعا به بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود اعزام ولی متاسفانه به علت شدت جراحات وارده فوت می کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ویشاندی۱۳۹۶/۰۲/۱۶ ۱۳:۳۶

حماقت یعنی این!

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۶ ۱۳:۳۴

ببخشید ولی آدمی که تا این حد بی مغز هست و رفتارهای ابلهانه ازش سر میزنه بهتره که زنده نباشه.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.