آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

از سوی دادستان تهران ؛

ارسال پرونده12نفرازمتهمان حوادث اخیربه دادگاه

پرونده 12 نفر از متهمان اصلی زندانی حوادث اخیر از سوی دادستان تهران با صدور کیفرخواست به دادگاه انقلاب اسلامی تهران ارسال شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی دادسرای تهران اعلام کرد: کیفرخواست های یاد شده در پی دستگیری و بازداشت متهمان زندانی یاد شده و اتمام تحقیقات از آنان به دادگاه ارسال شده است.

این گزارش می افزاید: دادستانی تهران تلاش دارد با تکمیل تحقیقات پرونده های متهمان زندانی، نسبت به تعیین تکلیف وضعیت آنان تسریع لازم را به عمل آورد.

درهمین راستا دادستان تهران روز دوشنبه نیز در نامه ای به مسئولان تحقیقات پرونده ها دستور داد در کمترین زمان ممکن تحقیقات پرونده های سایر متهمان زندانی حوادث اخیر را تکمیل و به دادسرا اعاده نمایند.

عباس جعفری دولت آبادی بیش از این روز دوشنبه نیز در جمع قضات دادسرای انقلاب اسلامی تهران، از آنان خواست رسیدگی به پرونده های زندانیان را در اولویت کاری خود قرار دهند.

جعفری همچنین روزهای یکشنبه و سه شنبه هفته جاری هم با شمار دیگری از متهمان زندانی حوادث اخیر در زندان اوین دیدار کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۹ ۱۶:۰۰

ولي متهمان كهريزك و غير متهمان بازداشتگاههاي اخير آزاد شده و از آنها تجليل به عمل آمد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۹ ۱۲:۰۳

خرابكاران مشغول برنامه ريزي براي حمله به مردم بي دفاع هستند و عده اي بيگناه در حال محاكمه
اللهم فك كل اسير

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.