آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
4بازدید
۰

خرید تضمینی گندم به یک میلیون و 400 هزارتن رسید

معاون داخلی بازرگانی دولتی گفت: تا به امروز خرید تضمینی گندم در ۸ استان به مرز یک میلیون و ۴۰۰ هزارتن رسید.

معاون داخلی بازرگانی دولتی گفت: تا به امروز خرید تضمینی گندم در ۸ استان به مرز یک میلیون و ۴۰۰ هزارتن رسید.

حسن عباسی معروفان معاون داخلی بازرگانی دولتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت خرید تضمینی گندم و کلزا اظهار داشت: تا به امروز خرید تضمینی گندم در ۸ استان به مرز یک میلیون و ۴۰۰ هزارتن رسید که این میزان در سامانه درج و به تدریج مطالبات گندمکاران پرداخت خواهد شد.

به گفته وی تا کنون بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران واریز و مابقی به مرور نیز پرداخت خواهد شد.

عباسی معروفان ادامه داد: با توجه به نزدیک شدن به فصل گرما و اوج برداشت محصول خرید تضمینی گندم به هر میزانی بدون هیچ گونه مشکلی انجام می‌شود.

معاون داخلی بازرگانی دولتی با اشاره به آخرین وضعیت خرید تضمینی کلزا بیان کرد: تا کنون بیش از ۲۶ هزارتن کلزا از کشاورزان خریداری شده که مطالبات کلزاکاران بلافاصله پس از ورود به سامانه پرداخت می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.