آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
3بازدید

چشم چرانی وزیر جنگ رژیم اسراییل

یک روزنامه صهیونیستی فاش کرد وزیر جنگ اسرائیل از داخل آپارتمان مسکونی اش در تل آویو با دوربین پیشرفته به چشم چرانی از منازل همسایه های خود می پردازد.

واحد مرکزی خبر گزارش داد:
روزنامه یسرائیل یاهوم با لحن انتقادی نوشت ایهود باراک وقت زیادی را صرف دید زدن با دوربین به خانه های دور و نزدیک اطراف خود می کند ، گویی که اسرائیل همه مشکلات خود را از قبیل برنامه هسته ای ایران ، مذاکرات به بن بست رسیده با فلسطینیان و بحران گزارش گلدستون و احتمال محاکمه سران اسرائیل در دادگاه های بین المللی را حل کرده است و برای رئیس حزب کار و وزیر دفاع اسرائیل کاری جز چشم چرانی باقی نمانده است.

این روزنامه با اشاره به موارد گسترده فساد اخلاقی در میان مسئولان رژیم صهیونیستی به نقل از یکی از دوستان ایهود باراک نوشت او زمان زیادی از وقت خود را صرف خوشگذرانی می کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۳۰ ۱۷:۳۹

بله!!! واقعا همین دلیل کافی و محکم حقانیت ما و اندر گمراهی غوطه ور بودن غرب است!

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۳۰ ۱۰:۴۹

آخه به شما چه ربطی داره

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۳۰ ۰۹:۴۷

همه مشكلاتمون حل شده، مونديم ببينيم وزير جنگ اسرائيل تو زندگي شخصيش چيكار مي كنه؟ مگه كسي اسرائيل ميگه آقاي وزير كشور سابق اونهمه پولهاي ميلياري رو از كجا آورده؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۳۰ ۰۹:۴۳

با همه بد بختی و جلادی اسرائیلیها حداقل مطبوعاتشون این موارد را منتشر میکنند اما در ایران حتی مواردیکه به اثبات رسیده همچون مدارک تقلبی. طرح خانه امن وزیر صنایع < پولهایی که ... به برخی شخصیتها همچون ... داده و..را هم مطبوعات نمی توانند بنویسند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۳۰ ۰۸:۴۵

سلام
خيلي ساده لوحانه است كه باور كنيم اين قوم شوم با داشتن تمامي امكانات و ثروت به اينكار بپردازند
بابا اين بنده خدا داره جاسوسي ميكنه
همانطور كه در خيلي جاها اينكار مرسوم هست
اينطور نيست ؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۳۰ ۰۸:۲۹

آقا يكبار فيلم هايي رو كه از داخل اسرائيل پخش ميشه نگاه كنيد... تمامي صحنه ها در خود خيابون وجود دارده و نيازي به ديدزدن خانه ها نيست. چرا اراجيف مي گنويسيد.. نكنه كار، كار خود...؟؟ اي بلا!

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۳۰ ۰۸:۱۹

وزیر دفاع نه وزیر جنگ

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۳۰ ۰۸:۱۴

آخه می دانید چرا آنجا شاید آنجا هم طرح امنیت اجتماعی سفت و سخت است

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۳۰ ۰۷:۴۰

آخه شما چرا باور میکنین اون بخواد چم چرونی کنه کافیه بیاد بره تو ساحل کشور دوست لبنان اونجا نیاز به چشم چرونی نیست همه چیز آزاد وجود داره میگه نه یه جستجو تو گوگل کن

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۳۰ ۰۱:۳۷

برو بابا حوصله داري. حال مردم رو با اين خبرهاي ابلهانه به هم مي زني.

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۹ ۲۳:۰۳

اوباما و سارکوزی کم بود باراک هم گندش دراومد... هر چند که از اولش هم گندیده بود !!! خداییش یه نگاه به سیاستمدارای درجه یک دنیا بکن . ببین یکی رو پیدا می کنی که بی شباهت به دلقکا باشه یا دو زار شخصیت داشته باشه ؟ اگه بیشتر دقت کنی می فهمی دنیا داره چجوری اداره می شه .

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۹ ۲۲:۴۱

خیلی مسخرست
مصداق بارز نشریات زرد

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۹ ۲۱:۵۲

به این می گویند ازادی بیان
روزنامه های ما حتی جرات ندارند در مورد اقازاده ها بنویسند چه برسد در مورد وزرا

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۹ ۲۱:۴۹

عجب مطبوعات ازادی دارن اینا! یعنی واقعا الان خبرنگاره پناهنده نشده یا تو زندان مشغول ارشاد شدن نیست؟!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۹ ۲۰:۳۶

خيلي خوب

ناشناس۱۳۸۸/۰۷/۲۹ ۲۰:۰۹

چه جالب!وزیر جنگ در یک آپارتمان! و در میان مردم زندگی می کند
بعضیا یا بگیرند!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.