آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

بازداشت 3 نفر از عوامل تخریب اموال کاسپین

حجت‎الاسلام والمسلمین موحدی راد از بازداشت ۳ نفر از عوامل تخریب اموال موسسه مالی اعتباری کاسپین در زاهدان خبر داد.
 
حجت‎الاسلام والمسلمین موحدی راد در گفت‌وگو با میزان،از بازداشت 3 نفر از عوامل تخریب اموال موسسه مالی اعتباری کاسپین در زاهدان خبر داد.

وی ادامه داد: جمعی از سپرده گذاران مؤسسه اعتباری کاسپین چندین مرتبه به نشانه اعتراض در مقابل فرمانداری و استانداری تجمع کرده و خواستار تعیین تکلیف وضعیت سپرده‌هایشان شدند.

دادستان زاهدان افزود: مسئولین و فرماندارن با این افراد صحبت کردند از طرفی دستگاه قضایی پیگیر تعیین تکلیف وضعیت سهامداران است اما برخی از این افراد در روز 30 اردیبهشت شیشه‎های موسسه را شکسته و برخی از لوازم اداری موسسه را به آتش کشیدند و تابلو و اموال موسسه را تخریب کردند.

وی گفت: کمیته امنیتی استان سیستان و بلوچستان مصوب کردند که با عواملی که اخلال در نظم ایجاد می کنند برخورد صورت گیرد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در حقیقت اموال موسسه متعلق به خود سپرده گذران است بنابراین تخریب و آتش زدن به نوعی تعرض به اموال خودشان است و ما الویت بندی کرده‎ایم که که سپرده‌های تا 10 میلیون پرداخت شود و سپس سپرده های تا 20 میلیون تومان به سپرده گذاران پرداخت شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.