آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
1127بازدید

تماس کلمنته با ايران و پذيرش شرايط

با پذيرش خواسته‌هاي فدراسيون فوتبال از سوي کلمنته، روند انتخاب سرمربي تيم ملي به کلي تغيير خواهد کرد و به نظر مي‌رسد بحث انتخاب مربي خارجي بار ديگر به عنوان اولويت اول فدراسيون فوتبال مطرح شود.

در حالي که فدراسيون فوتبال، پروژه انتخاب مربي ايراني را براي تيم ملي دنبال مي‌کند، با پذيرش برخي از خواسته‌هاي فدراسيون فوتبال از سوي خاوير کلمنته، پرونده اين مربي اسپانيايي براي هدايت تيم ملي فوتبال کشورمان بار ديگر بازگشايي شد.

به گزارش مهر، خاوير کلمنته در تماس روز گذشته با فدراسيون فوتبال، بندهاي قرارداد خود با فدراسيون فوتبال به ويژه اقامت در ايران را پذيرفته و آمادگي خود را براي هدايت تيم ملي فوتبال کشورمان را اعلام کرده است.

با پذيرش خواسته‌هاي فدراسيون فوتبال از سوي کلمنته، روند انتخاب سرمربي تيم ملي به کلي تغيير خواهد کرد و به نظر مي‌رسد بحث انتخاب مربي خارجي بار ديگر به عنوان اولويت اول فدراسيون فوتبال مطرح شود.

در همين حال از فدراسيون فوتبال خبر مي‌رسد کميته تيم‌هاي ملي پس از نشست شنبه شب افشين قطبي، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس را گزينه داخلي از ميان مربيان ايراني به فدراسيون فوتبال معرفي کرده و قرار است در جلسه فردا، برگزيدن سرمربي تيم ملي پس از نشست هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال نهايي شود.

به هر روي، به نظر مي‌رسد فدراسيون فوتبال همچنان بر سر دو راهي انتخاب مربي ايراني و خارجي قرار گرفته و تصميم‌گيري در اين زمينه تا حدودي پيچيده شده است. هرچند با توجه به بسياري از جهات، انتخاب سرمربي خارجي همچنان اولويت اصلي فدراسيون فوتبال است و مربيان ايراني در اولويت دومند.
گفتني است، ساعتي پيش، ايسنا خبر انتخاب قطبي را تکذيب کرده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۶/۱۲/۰۷ ۰۹:۲۴

مردم خسته شدند از بس موضوع انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال را شنيدند. آيا آقاي كفاشيان به فكر افكار عمومي مردم نيز هست؟ چرا اينقدر موضوع به درازا كشيده است اصلاَ بگذارند تيم بدون سرمربي به كار خود ادامه دهد. البته انتخاب سرمربي در حال حاضر شايد فرقي با تيم بدون سرمربي هم نداشته باشد.

ناشناس۱۳۸۶/۱۲/۰۶ ۱۰:۰۵

با سلام فوتبال ما تاکتیک پذیر نیست و مربی خارجی برای کوتاه مدت به هیچ دردی نمی خورد . بلکه برای برنامه های بلند مدت و زیر ساختی ( از رده نوجوانان ) باید از مربی های خارجی و کلاس آنها استفاده کرد . در حال حاضر در لیگ برتر بین گزینه های داخلی گزینه های خوبی وجود دارد . انشاءالله مسئولین فوتبال اجازه ندهند پول این مملکت بی جهت حیف و میل شود

ناشناس۱۳۸۶/۱۲/۰۶ ۰۷:۴۷

اين مسئله در راديو ورزش امروز صبح توسط آقاي مهندس كفاشيان تكذيب شد. سرمربي ايراني خواهد بود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.