آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

روسیه جت مافوق صوت آزمایش کرد

نیروی هوایی روسیه یک جت مافوق صوت را آزمایش کرده که قادر است یک ناو هواپیمابر را تنها با یک شلیک نابود کند.

روسیه جت مافوق صوت آزمایش کرد
فارس نوشت: نیروی هوایی روسیه یک جت مافوق صوت را آزمایش کرده که قادر است یک ناو هواپیمابر را تنها با یک شلیک نابود کند.

یک گزارش جدید نشان می‌دهد که روسیه 5 پرواز موفقیت آمیز با استفاده از یک جت مافوق صوت انجام داده که قادر به نابودی یک ناو هواپیمابر با تنها یک اشاره است.
 
بنا بر گزارش «دیلی میلی»، موشک کروز «زیرکان» سرعتی حدود 3 هزار و 800 تا 4 هزار و 600 مایل در ساعت را دارد که تقریبا 5 تا 6 برابر سرعت صوت است و قادر است روسیه را نیم دهه جلوتر از آمریکا ببرد.
 
بر اساس این گزارش، سرعت این موشک بالاتر از سرعت هر سامانه پدافند ضدموشکی است از جمله سامانه‌هایی که انتظار می‌رود طی دو دهه آینده معرفی شود.
 
«ولادیمیر توچکوف» تحلیلگر نظامی روس در گفت‌وگو با اسپوتنیک تأکید کرد: «انتظار می‌رود که این تجهیزات در سال‌های 2018 تا 2020 وارد زرادخانه نظامی روسیه شود.
 
در حال حاضر سامانه‌های ضدموشکی پیشرفته در دنیا تنها قادرند موشک‌هایی با سرعت 2 هزار و 300 مایل بر ثانیه را نابود کنند که به معنای بی اثر بودن این سامانه‌ها در قبال موشک‌های «زیکران» روسیه است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۱ ۰۷:۴۴

رجز خوانی روسها.

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۱ ۰۴:۳۴

من آنم که رستم بود پهلوان !!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.