آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
1بازدید

دست دزدان خـانه‌ها قطع می شود

دو مرد جوان که به 42 خانه در شمال پایتخت دستبرد زده بودند صبح دیروز در شعبه یازدهم دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه ایستادند.یکی از این دو متهم به خبرنگار «ایران» گفت: «برای تأمین هزینه‌های شیمی‌درمانی همسر سرطانی‌ام، ناچار به سرقت بودم.»

به گزارش ایران، در پی وقوع بیش از 40 فقره سرقت از خانه‌های شمال پایتخت تیم ویژه‌ای از کارآگاهان دایره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی پس از بررسی دوربین‌های مداربسته موفق به شناسایی چهره سارقان شدند و با ردیابی‌های تخصصی، سرانجام هر دو سارق را دستگیر و تحت بازجویی قرار دادند.

صبح دیروز دو متهم در شعبه یازدهم دادگاه کیفری به ریاست قاضی «متین راسخ» محاکمه شدند.در آغاز جلسه 10 شاکی پرونده که به خانه‌های‌شان دستبرد زده شده بود به طرح شکایت از متهمان پرداختند.

آنگاه تقی – 30 ساله – و پرویز – 31 ساله – به دفاع از خود پرداختند. در پایان محاکمه قضات وارد شور شدند و هر دو متهم را به دلیل سوابق کیفری متعدد در زمینه سرقت به قطع دست محکوم کردند.

قاضی متین راسخ در پایان جلسه دادگاه به متهمان 10 روز فرصت داد تا از شاکیان پرونده رضایت بگیرند.

گفت‌وگو با همسر زن بیمار

چند فقره سابقه کیفری داری؟

4 فقره سابقه کیفری به‌جرم سرقت دارم.

چرا دزدی می‌کردی؟

به خاطر بی‌پولی و نداری! به‌خاطر اینکه هزینه شیمی‌درمانی همسرم را پرداخت کنم که مبتلا به سرطان بود. البته حالا خبر ندارم فوت شده یا زنده است.

فرزند داری؟

بله دو دختر دارم.

چرا سعی نکردی کاری پیدا کنی و دست به سرقت نزنی؟

اشتباه کردم.

اگر دستانت قطع شود چه کار می‌کنی؟

نمی‌دانم و الان سخت پشیمان هستم تمام تلاشم را برای جلب رضایت شکات انجام می‌دهم اما واقعاً تنها هستم و در زندان دستم به کسی نمی‌رسد که یاری‌ام کند.

الان خانواده‌ات کجا هستند؟

خبری از آنها ندارم و نگران همسرم هستم ولی همگی‌شان فراموشم کرده‌اند!

اموال سرقتی را کجا می‌بردید؟

به مالخر می‌دادیم که الان تحت تعقیب است. او هم پول کمی به ما می‌داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

کاوه۱۳۹۶/۰۳/۱۱ ۱۰:۳۸

چرا دست .دزدان اختلاسگر قطع نمیشه؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.