آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
5بازدید

رایزنی پادشاه عربستان و ولیعهد ابوظبی

پادشاه عربستان و ولیعهد ابوظبی در نشست مشترک خود در خصوص مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی بحث و تبادل نظر کردند.

پادشاه عربستان و ولیعهد ابوظبی در نشست مشترک خود در خصوص مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی بحث و تبادل نظر کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری امارات، ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان در دیدار با شیخ محمد بن زاید آل نهیان ولیعهد ابوظبی در جده در خصوص تقویت روابط برادرانه و برخی مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی بحث و تبادل نظر کرد.

در این دیدار دو طرف در خصوص اوضاع کنونی در منطقه و اهمیت افزایش تلاشها و اقدامات کشورهای عربی برای رویارویی با چالش‌ها و در رأس آنها خشونت و اقدامات تروریستی که امنیت و ثبات بین‌المللی و منطقه‌ای را تهدید می‌کند، رایزنی کردند.

ولیعهد ابوظبی بعداز این دیدار عنوان داشت: دو کشور برای رویارویی با چالشها و خطرات پیش رویشان در منطقه در یک جبهه قرار دارند و معتقدند که شورای همکاری با وحدت و همبستگی اعضایش می تواند مؤثرتر عمل کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.