آخرین خبرتریتا پارسی: ایران در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا پیروز شد
1بازدید

واکنش کاخ سفید به شکایت دادستانها از ترامپ

سخنگوی کاخ سفید در واکنش به شکایت دادستان های این کشور از «دونالد ترامپ» این اقدام را سیاسی توصیف کرد.

به گزارش مهر به نقل از آسوشیتد پرس، «شون اسپایسر» سخنگوی کاخ سفید شکایت دو دادستان آمریکا از دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور، را اقدامی سیاسی خواند.

دادستان‌های کل ناحیه کلمبیا و ایالت مریلند دیروز دوشنبه شکایتی را ارائه داده اند که در آن درباره برخی پرداخت‌های دولتی به هتل ها و شرکت های تجاری دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده که خلاف قانون اساسی است، ادعاهایی مطرح شده است.

در متن این شکایات عنوان شده که پرداخت هایی از جانب دولت های داخلی و خارجی به امپراتوری تجاری ترامپ موجب کنار رفتن کسب و کارهای دیگر از این مناطق شده و دولت های محلی برای اعطای امتیازات ویژه تحت فشار قرار دارند.

سخنگوی کاخ سفید در واکنش به این موضوع در نشست خبری روزانه خود، شکایت دو این دادستان دموکرات را سیاسی و جناحی خواند و گفت ترامپ قانون اساسی را نقض نکرده است.

اسپایسر در ادامه تاکید کرد این نتیجه گیری که سیاست های حزبی ممکن است یکی از انگیزه‌ها باشد، کار دشواری نیست.

موضوع پرداخت‌های دولتی – چه از داخل و چه از خارج از کشور – به شرکت‌های تجاری متعلق به دونالد ترامپ پیشتر نیز در ماه ژانویه توسط برخی مطرح شده بود؛ از جمله یک گروه غیرانتفاعی و برخی قانونگذاران دموکرات.

هتل های ترامپ اعلام کرده اند که مبالغ و هدایای دریافتی از برخی مشتریانی که به نوعی نماینده دولت‌های خارجی هستند را تحت عنوان خیریه به خزانه داری ایالات متحده واریز می‌کند، اما مجبور نیست که هویت مشتریان خود را فاش کند.

شکایت روز دوشنبه دو دادستان کل دموکرات در مقایسه با شکایات قبلی شانس بیشتری برای پیشرفت در محاکم قضایی دارد، چرا که نخستین واکنش دولتی علیه اتهام نقض قانون اساسی توسط رئیس جمهوری آمریکا محسوب می‌شود.

به گزارش آسوشیتدپرس، لیندزی جنسک یکی از سخنگویان کمیته ملی حزب جمهوریخواه هم شکایت این دو دادستان دموکرات از ترامپ را «مضحک» خواند و گفت دونالد ترامپ به «شفافیت کامل و پیروی از قانون» متعهد است.

این دو دادستان پیشتر نیز نقش مهمی در طرح دعوای حقوقی علیه سیاست‌های ترامپ ایفا کرده‌اند. آنها فرمان‌های اجرایی ریاست جمهوری برای محدود کردن سفر اتباع چند کشور عمدتا مسلمان، از جمله ایران، به آمریکا را لغو کرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.