آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

آخرین وضعیت قطعی آب و برق در زابل

فرماندار زابل آخرین وضعیت قطعی آب و برق در شهرستان زابل را تشریح کرد.
 
به گزارش میزان، هوشنگ ناظری گفت: قطعی آب و برق در شهرستان زابل مقطعی بود و هم اکنون به هیچ وجه با مشکل قطعی آب و برق مواجه نیستیم.

وی افزود: آب شرب در شبکه آبرسانی شهری جریان داشته و شهروندان ساکن در زابل از این بابت با مشکل مواجه نیستند.

فرماندار زابل با اشاره به انتقال آب شرب از شهرستان زهک به زابل اظهارکرد: به دلیل انتقال آب شرب از طریق لوله از شهرستان زهک به زابل، مشکلاتی در لوله‌های انتقال دهنده آب ایجاد شده بود و رفع این مشکل تا حدودی مشکل ساز شده بود.

ناظری با اشاره به برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای کاهش ساعت فعالیت ادارات خاطرنشان کرد: به منظور صرفه جویی در مصرف انرژی، مقرر شده ادارات در روزهایی که دمای هوا بیش از ۴۷ درجه سانتی گراد است، یک ساعت زودتر تعطیل شوند.

وی ادامه داد: تصمیم گیری در این زمینه به طور مقطعی بوده و با توجه به رصد نقشه‌های هواشناسی به طور روزانه به کارمندان اعلام می‌شود.

فرماندار زابل در خصوص وضعیت روستاهای این شهرستان تصریح کرد: کیفیت آب در روستاهای زابل به مراتب بالاتر از این شهرستان است و روستا‌ها با مشکل قطعی آب نیز مواجه نبودند.

ناظری در رابطه با شرایط هزار روستای استان سیستان و بلوچستان اظهارکرد: در سیستان و بلوچستان هزار روستا وجود دارد که برخی از آن‌ها به دلیل شرایط دشوار زندگی خالی از سکنه شده و باید برای جلوگیری از این معضل برنامه ریزی شود.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.