آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

پس از پيروزي اينترميلان برابر پالرمو؛

مورينيو: به زنگا گفتم منتظر جانشيني من باشد

شيوه بازي پالرمو بسيار عجيب بود. تيمي كه 4 بر صفر عقب مي‌افتد تلاش مي‌كند گل‌هاي بيشتري را دريافت نكند اما آنها به حملات ما پاسخ دادند و تيم ما را با مشكلات جدي مواجه كردند.

سرمربي تيم فوتبال اينتر ميلان ايتاليا تأكيد كرد: به زنگا گفتم منتظر بماند تا پس از اتمام قراردادم روي نيمكت اينترميلان بنشيند.

به گزارش فارس، تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا شب گذشته با نتيجه 5 بر 3 از سد پالرمو گذشت. اينتر كه تا دقيقه 40 نيمه اول با نتيجه 4 بر صفر از پالرمو پيش افتاده بود، دچار ركود شد تا پالرمو نتيجه بازي را به 5 بر 3 تغيير دهد.

خوزه مورينيو در اين باره به سايت يوفا گفت: طبيعتاً تا پايان اين بازي كمي نگران و عصبي بودم. ترجيح مي‌دهم بگويم پالرمو عكس‌العمل بسيار خوبي را از خودش نشان داد. زنگا نيز تصور مي‌كرد ممكن است با 6 يا 7 گل ببازد بنابراين براي همين منظور به ميدان آمد و ديديد كه چه اتفاقي رخ داد.

وي افزود: شيوه بازي پالرمو بسيار عجيب بود. تيمي كه 4 بر صفر عقب مي‌افتد تلاش مي‌كند گل‌هاي بيشتري را دريافت نكند اما آنها به حملات ما پاسخ دادند و تيم ما را با مشكلات جدي مواجه كردند.

سرمربي اينترميلان خاطرنشان كرد: هميشه مي‌خواهيم پيروز ميدان باشيم تيم ما با شدت و كيفيت زيادي در زمين بازي مي‌كرد و در اين ديدار شروع چشمگيري داشتيم. شيوه سريع به گردش انداختن توپ كه چمن هم به آن كمك مي‌كرد، يك طرفه بود.

وي ادامه داد: طبيعي است كه بعد از بازي ذهنت را به مسابقه بعدي معطوف كني اما مسئله غيرطبيعي در اين ديدار، شيوه بازي پالرمو بود. اكنون اينتر با 4 امتياز اختلاف در صدر قرار دارد.

مورينيو اظهار داشته بود زنگا جانشن منتخب وي بر روي نيمكت اينتر خواهد بود و اين نظر را تكرار كرد و گفت: به زنگا گفتم منتظر بماند. من تا سال 2013 قرارداد دارم. وي در حرفه سرمربيگري پيشرفت مي‌كند و هنگامي كه زمانش رسيد، او را به رئيس باشگاه پيشنهاد مي‌كنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.