آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

جزئیات حادثه ریزش تونل برفی ازنا

کارشناس مسئول مرکز کنترل و هماهنگی هلال‌احمر لرستان گفت: هویت نخستین جنازه خارج‌شده از تونل برفی شهرستان ازنا مشخص‌شد.

جزئیات حادثه ریزش تونل برفی ازنا
 کارشناس مسئول مرکز کنترل و هماهنگی هلال‌احمر لرستان گفت: هویت نخستین جنازه خارج‌شده از تونل برفی شهرستان ازنا مشخص‌شد.

عزیز علی امرایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ازنا، با بیان اینکه در حال حاضر آمار دقیقی از تعداد گرفتار‌شدگان این حادثه در دست نیست اظهار داشت: سه تیم عملیاتی و بالگرد به محل حادثه اعزام‌شده است.وی با اشاره به اینکه جنازه یکی از کشته‌شدگان این حادثه از تونل برفی خارج‌شده است افزود: جنازه مربوط به یک مرد جوان بوده که به شهرستان ازنا انتقال داده‌شده است.کارشناس مسئول مرکز کنترل و هماهنگی هلال‌احمر لرستان عنوان کرد: هویت نخستین جنازه خارج‌شده از تونل برفی شهرستان ازنا مشخص‌شده که مربوط جوانی 18 ساله است.

در همین رابطه، مدیرکل مدیریت بحران لرستان بابیان اینکه اوضاع در منطقه تونل برفی ازنا تحت کنترل است، گفت: تنها یک نفر در این حادثه کشته‌ شده که جسد وی نیز از تونل خارج و شناسایی‌ شده است.

رضا آریایی با تشریح جزئیات حادثه ریزش تونل برفی ازنا اظهار داشت: این حادثه به دلیل گرمای هوا در منطقه رخ‌داده و محدوده حادثه کوچک است و در کنترل نیروهای امدادی است.وی افزود: تمامی تجهیزات و نیروهای امدادی موردنیاز به منطقه اعزام‌شده و اوضاع تحت کنترل است و جای نگرانی نیست.مدیرکل مدیریت بحران لرستان در رابطه با تعداد کشته‌شدگان این حادثه گفت: تاکنون تنها یک نفر در این حادثه کشته‌شده که هویت این فرد نیز که جوانی 18 ساله به نام آرمان لک است.وی تأکید کرد: این حادثه به‌احتمال‌زیاد تنها همین یک کشته را داشته اما نیروهای امدادی در حال جست‌وجو و تلاش برای یافتن مصدومان احتمالی حادثه هستند.
 
{$sepehr_album_28191}
 

0000

0000
0000

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.