آخرین خبرتریتا پارسی: ایران در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا پیروز شد
0بازدید

سیف:

دستورالعملهای تک‌ نرخی‌ شدن ارز آماده ابلاغ شد

رئیس‌کل بانک مرکزی با بیان اینکه دستورالعملهای مربوط به تک‌نرخی‌شدن ارز آماده ابلاغ شده است، گفت: امیدواریم این سیاست در طول سال ۹۶ عملیاتی شود.

رئیس‌کل بانک مرکزی با بیان اینکه دستورالعملهای مربوط به تک‌نرخی‌شدن ارز آماده ابلاغ شده است، گفت: امیدواریم این سیاست در طول سال ۹۶ عملیاتی شود.

به گزارش تسنیم، ولی‌الله سیف اظهار کرد: تک‌نرخی شدن ارز کاری است که به‌سادگی می‌تواند عملیاتی شود و هم‌اکنون نیز دستورالعملهای آن آماده ابلاغ است.

 وی اضافه کرد: یکی از پیش‌نیازهای این اقدام، ایجاد ارتباطات کارگزاری نظام بانکی ما با بانکداری بین المللی است که طبیعتاً زمانی که به این حدنصاب لازم برسیم و بانک مرکزی هم از این بابت شرایط را مناسب ببیند طبیعتاً این کار و سیاست ابلاغ و عملیاتی می‌شود.

رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: هم‌اکنون درست است که ما دو نرخ ارز داریم (نرخ مبادله‌ای یا رسمی و نرخ بازار آزاد) منتهی نرخ رسمی ما برای موارد خاص و به‌صورت کنترل‌شده استفاده می‌شود و زمینه‌های فسادزا که می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند دقیقاً تحت کنترل است.

سیف همچنین گفت: در اولین فرصت ممکن، سیاست تک‌نرخی شدن ارز را عملیاتی می‌کنیم و امیدواریم این سیاست در طول سال 96 عملیاتی شود.

رئیس کل بانک مرکزی همچنین درباره جلسه امروز اقتصاد مقاومتی به‌ریاست معاون اول رئیس جمهور گفت: امروز  وزارت اقتصاد و امور دارایی گزارش خوبی درباره تحلیل روند اقتصاد کشور طی ده سال گذشته متناسب با مبانی اقتصاد مقاومتی ارائه کرد.

وی افزود: خوشبختانه شاخص‌های اقتصاد مقاومتی در طول دولت یازدهم، روند مثبتی داشته است.

سیف تصریح کرد: یکی از بحث‌های جلسه امروز تمرکز بر پیش‌بینی متناسب درباره تکانه‌های احتمالی و شوک‌هایی است که می‌تواند بر اقتصاد کشور ما وارد شود.

رئیس کل بانک مرکزی همچنین دو شاخص روند قیمت ارز در بازار و همچنین میزان استقلال سیاست پولی در کشور را برای تحقق اصول اقتصاد مقاومتی مهم دانست و گفت: امیدواریم برای تحقق این اصول بتوانیم این دو شاخص را در بانک مرکزی به‌درستی عملیاتی کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۴/۱۳ ۰۹:۲۱

کابينه اقتصادي دولت قطعا بايستي تغيير يابد چون توان اداره اقتصادي و نظام پولي و اعتباري کشور را ندارند تورم تک رقمي ادعايي هم محصول کاهش خريد مردم، ورشکستگي بانگاههاي توليدي و اقتصاد و رکود مي باشند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.