آخرین خبرمارکو روبیو در آستانه کناره‌گیری از دولت ترامپ
3بازدید
۲۲

چرا کسی نگران 3 میلیارد دلار پول ضبط شده ایران در اروپا نیست؟

دادگاهی که در شهر لوکزامبورگ در چهاردهم اکتبر 2009 به دلیل فرجام خواهی ایران علیه شورای اتحادیه اروپا و کشورهای بریتانیا، ایرلند شمالی و فرانسه و نهایتا کمیسیون جامعه اروپایی در شعبه دوم دادگاه عالی اتحادیه اروپایی تشکیل شده بود، به دلیل دفاع ناموجه، ناآگاهانه، غیرحقوقی و غیرمستند تیم حقوقی ایران که عمدتا شامل وکلای فرانسوی است، این دادگاه رأی در توقیف بودن اموال را تأیید کرد.

چرا کسی نگران 3 میلیارد دلار پول ضبط شده ایران در اروپا نیست؟
دادگاه دوم اتحادیه اروپایی، در تأیید رأی ماه جولای سال 2009 خود، بار دیگر در تاریخ چهاردهم اکتبر دو هفته پیش، حکم «در توقیف بودن اموال بانک ملی ایران» را صادر کرد.

به گزارش خبرنگار «تابناک» از لندن، در حالی که سرمایه نقدی ایران در کشور انگلستان و فرانسه بلوکه شده و میزان توقیف این سرمایه در انگلستان 976110000 پوند انگلستان معادل 1.64 میلیارد دلار آمریکا و متعلق به بانک سپه اینترنشنال «پی.ال.سی» و همچنین ملی بانک «پی.ال.سی» در انگلستان است، مبلغ میلیارد دلاری نیز از بانک‌های ایرانی در فرانسه به سرنوشت بانک‌های ایرانی در انگلستان دچار شده‌اند.

بنا بر این گزارش، دادگاهی که در شهر لوکزامبورگ در چهاردهم اکتبر 2009 به دلیل فرجام خواهی ایران علیه شورای اتحادیه اروپا و کشورهای بریتانیا، ایرلند شمالی و فرانسه و نهایتا کمیسیون جامعه اروپایی در شعبه دوم دادگاه عالی اتحادیه اروپایی تشکیل شده بود، به دلیل دفاع ناموجه، ناآگاهانه، غیرحقوقی و غیرمستند تیم حقوقی ایران ـ که عمدتا شامل وکلای فرانسوی است ـ این دادگاه رأی در توقیف بودن اموال را تأیید کرد.

این گزارش می‌افزاید: ضعف مفرط و آشکار تیم حقوقی ایران، باعث شد تا همچنان اموال ایران در اختیار دو دولت انگلیس و فرانسه در حالت توقیف بماند و ایران نتواند از میلیاردها دلار سرمایه خود بهره‌برداری کند.

گفتنی است، شورای امنیت خارجی اتحادیه اروپایی که در زمینه موضوع برنامه هسته‌ای ایران فعالیت‌هایی دارد، با ارایه چندین قعطنامه اروپایی و به استناد چند بند از این قعطنامه‌ها که بر پایه قعطنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد صادر شده است، با ضبط اموال و سرمایه‌های ایران در اروپا، لطمه‌های بسیاری به منافع ملی کشورمان وارد کرد.

البته در این راه، دفاع ناآگاهانه و غیرموجه وکلای «بانک ملی ایران»، ضربات جبران ناپذیری بر پیکره سیستم پولی و بانکی کشور در مراوادت بین‌المللی وارد کرده و متأسفانه، هر چه تاکنون تذکر داده و راهکارهایی برای برون رفت از این بحران ارایه شده، هیچ کس برای این همه صدا و ناله، تره‌ای هم خرد نکرده است.
 

متن حکم دادگاه را اینجا ببینید.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۱۱:۴۹

بنده به عنوان یک ادم بی پول نگرانم

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۱۱:۲۵

3 میلیارد دلار ؟! تکلیف اون 18.5 میلیارد دلار بار کجی که چند روز قبل از انتخابات ایران به مقصد نرسید و در ترکیه متوقف شد چی میشه ؟! چرا کسی نگران اون نیست ؟!

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۱۱:۱۶

با سلام
اخبار منتشره از سوی سایت بازتاب که از مصادیق بارز نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی است جهت استحضار ایفاد می گردد.
کرم زاده

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۱۱:۰۸

صدقه سر آقازاده‌ها

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۱۰:۳۷

مگر کسی برای هیجده میلیاردی که در ترکیه گم شد حدفی زد؟مردم که صاحب اختیار نیستند؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۱۰:۲۷

اصلا بلوکه بشه نشه کی اهمیت میده این همه پول حیف ومیل شد این همه پول گم شد این هم روش عادت کردیم

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۰۹:۵۹

باید دید وزارت خارجه در این زمنیه چه کرده است؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۰۹:۴۷

به همان دليل كه كسي نگران 5/18 ميليارد دلار نيست!

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۰۹:۳۲

ما نگران امنیت ملی و انرژی هسته ای هستیم. این پرت و پلاها چیه که شما نگرانشین.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۰۹:۱۳

مگر اين پولها از كيسه شخصي كسي مي رود كه نگران باشند !!؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۰۹:۱۳

شعار بديم شعار بديم
شايد شعار کار ساز شد !!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۰۹:۰۶

چرا راه دور؟ اول آن 18 میلیارد دلار را از کشور دوست و شریک تجاری مان "ترکیه" پس بگیرید بعد دنبال بقیه طلب ها باشید

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۰۹:۰۴

اينقدر حق اين مردم ايران الحمدا... توي اين چند سال رفته كه اينم روش

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۰۸:۳۹

معلوم است که کسی نگران از دست رفتن پول مفتی که از چاه در آمده نمی شود. اگر اين پول از صنعت ، کشاورزی يا مالکيت معنوی بدست آمده بود اونوقت ميديدين که با چه قدرتی ازش مراقبت می شد

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۰۸:۳۵

با سلام.
آخه عزیز وقتی از زمین نفت میآید چرا به فکر پول بر باد رفته باشیم.!!!!
ارزی که از خلاقیت و پژوهش بدست نیاید و ارز حاصل از نفت و گاز و معادن فرآوری شده زخیره نشود همین حیف و میل ها میشود.
بهترین حالت عملگرایی سخنرانیهای شیرین و سرپوش گذاشتن از بی ایافتی است.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۰۸:۳۳

واسه صنار سه‌شاهي دنيا خون خودتو كثيف نكن. ما و اونا نداره، از اين جيب به اون جيبه.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۰۶:۵۶

خدايي خودتون قضاوت كنيد اصلا نگراني داره
اينهمه طلا و پول نقد رفت تركيه كسي ككش گزيد كه حالا نگران اين مبلغ باشند !؟
وقتي فكر كنند منابع مملكت ارث باباشونه همينه ديگه

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۰۳:۱۶

لطفا ۱۸/۵ میلیارد دلار پیش دولت ترکیه رو هم اضافه کنید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۳ ۰۲:۱۲

چه فرقی میکنه ؟!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۲ ۲۰:۴۵

مگر نگرانی هم دارد

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۲ ۱۹:۵۴

این قد نگرانی داریم که این در مقابلش هیچه آقای تابناک !!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۱۲ ۱۹:۵۴

این قد نگرانی داریم که این در مقابلش هیچه آقای تابناک !!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.