آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

آلمان سفیر ترکیه را احضار کرد

سخنگوی وزارت خارجه آلمان اعلام کرد که وزیر خارجه این کشور به تعطیلات تابستانی خود پایان داد تا پرونده بازداشت یک شهروند آلمانی در ترکیه را دنبال کند.

سخنگوی وزارت خارجه آلمان اعلام کرد که وزیر خارجه این کشور به تعطیلات تابستانی خود پایان داد تا پرونده بازداشت یک شهروند آلمانی در ترکیه را دنبال کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از اسکای نیوز، سخنگوی وزارت خارجه آلمان اعلام کرد که زیگمار گابریل، وزیر خارجه آلمان از ترکیه خواسته است تا هرچه‌سریع‌تر پیتر استودنر، فعال حقوقی آلمانی را آزاد کند.

وی گفت که سفیر ترکیه احضار می‌شود تا برلین اعتراض خود را نسبت به بازداشت این فعال حقوقی به وی ابلاغ کند.

پیشتر نیز آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان بازداشت شش فعال حقوق بشر از جمله یک شهروند آلمانی توسط ترکیه را محکوم کرد و قول داد تا برای آزادی این شهروند آلمانی تلاش کند.

صدراعظم آلمان در جریان یک مراسم گفت که این پرونده نمونه دیگری از بازداشت افراد بیگناه در ترکیه است.

وی افزود: دستگیری شهروند آلمانی کاملا بی‌عدالتی است. ما همبستگی خود را با او و سایر بازداشت‌شدگان اعلام می‌کنیم. تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا این شهروند آلمانی آزاد شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۴/۲۸ ۲۰:۵۳

جاسوسهاتون لو رفتن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.