آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

تصادف مرگبار پژو ۲۰۶ با پل بزرگراه آبشناسان

رئیس مرکز فرماندهی کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از برخورد یک دستگاه پژو ۲۰۶ با دیواره پل در بزرگراه آبشناسان خبر داد.

به گزارش مهر، سرهنگ محمد رازقی درباره جزییات این حادثه گفت: ساعت ۰۵:۳۰ صبح امروز در بزرگراه آبشناسان در مسیر شرق به غرب بعد از بزرگراه ستاری یک دستگاه پژو ۲۰۶ با دیواره پل برخورد کرد.

وی در ادامه افزود: متاسفانه در پی وقوع این حادثه یک تن در دم جان خود را از دست داد و ۲ تن مجروح شدند که با حضور نیروهای امدادی جهت درمان به بیمارستان منتقل شدند.

رئیس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به علت وقوع حادثه گفت:‌ کارشناسان پلیس با حضور در محل حادثه علت تصادف را عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه از جانب راننده پژو ۲۰۶ اعلام کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.