آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
1بازدید
۰

ایران منافع آمریکا در خاورمیانه را تضعیف می‌کند

ایران منافع آمریکا در خاورمیانه را تضعیف می‌کند
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا روز پنجشنبه بار دیگر مدعی شد ایران در تلاش است منافع امنیت ملی آمریکا در خاورمیانه را تضعیف کند.

ژنرال «مارک میلی»، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا روز پنجشنبه بار دیگر مدعی شد ایران در تلاش برای تضعیف منافع امنیت ملی آمریکا در خاورمیانه است.
 
وی گفت: «می‌توانیم با یقین بگوییم که ایران تلاش می‌کند منافع امنیت ملی آمریکا در خاورمیانه را تضعیف کند.»
 
میلی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت که تنها روسیه از توان نظامی کافی برای نابود کردن ایالات متحده آمریکا برخوردار است.
 
فرمانده ارشد آمریکایی با وجود این رهبران سیاسی در روسیه را «کنشگرانی کاملاً عقلانی» توصیف کرد و گفت: «باور من این است که روحیه تهاجمی روسیه را می‌توان مهار کرد.»
 
ژنرال مارک میلی گفت: «روسیه کشوری است که لازم است آمریکا با آگاهی در جهت منافع مشترک با آن، همکاری کند.»
 
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا سپس به موضوع تهدیدهای کره شمالی پرداخت و گفت: «کره شمالی، خطرناک‌ترین تهدید پیش روی جامعه بین‌الملل است.»

او تصریح کرد که گزینه‌های پیش رو درباره کره شمالی «گزینه‌های خوبی» نیستند. 
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.