آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
3بازدید

شاکی جدید استقلال در فیفا هم مشخص شد

مدیربرنامه‌ مدافع خط خورده استقلال گفت: با افتخاری و توفیقی صحبت کردم که قول دادند تا مطالبات 3 فصل گذشته مگویان را تا یک هفته دیگر بدهند و اگرنه حق شکایت به فیفا برای محفوظ است.

به گزارش تابناک ورزشی، ادموند اختر درباره اینکه استقلال هرایر مگویان را در فهرست خروجی خود قرارداده، گفت: ما اصلا به دنبال چنین مسائلی نبوده و نمی‌خواستیم کار به اینجا بکشد. 3 ماه پیش درخواست کردیم رضایتنامه مگویان را بدهند اما اقایان هی زمان کشتند و حتی یکماه پیش هم این درخواست را تکرار کردیم که اگر همکاری می‌کردند دیگر نیاز نبود پول این فصل را که جز قرارداد اوست، بدهند. با این شرایط و زمانی که از دست رفته مگویان دیگر جایی نمی‌تواند برود و پولش را هم کامل می‌گیرد.

وی افزود: روز گذشته با افتخاری و توفیقی صحبت کردم که قول دادند تا مطالبات 3 فصل گذشته مگویان را تا یک هفته دیگر بدهند و اگرنه حق شکایت به فیفا برای محفوظ است. مدیربرنامه مدافع استقلال تاکید کرد: به غیر از مطالبات گذشته، در این فصل هم باشگاه استقلال باید هروقت پرداختی به سایر بازیکنان تیم دارد، طبق قرارداد مگویان به او هم پرداختی داشته باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.