رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
1بازدید
۳

وزارت ورزش:بزودی تصمیم مقتضی درمورد شجاعی و حاج‌صفی اتخاذ خواهد شد

وزارت ورزش و جوانان با صدور اطلاعیه به حضور مسعود شجاعی و احسان حاج‌صفی مقابل نماینده رژیم صهیونیستی در مسابقات مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا واکنش نشان داد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از مرکز روابط عمومى و اطلاع رسانى وزارت ورزش و جوانان، این مرکز در پى اخبار منتشره در مورد حضور دو ورزشکار ایرانى شاغل در یکی از تیم‌های اروپایی مقابل تیمی از رژیم صهیونیستى اعلام کرد:

حمایت از مردم مظلوم فلسطین، انتفاضه و مبارزه با صهیونیسم و حامیانش از ارکان اصلی سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران است و در همین راستا وزارت ورزش و جوانان با پیروى کامل از آرمان هاى امام راحل ( ره) و رهنمودهاى رهبر معظم انقلاب، رژیم نامشروع اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسند و آن را به عنوان یک اصل خدشه ناپذیر نظام براى ترویج روحیه مبارزه و اسلامى علیه صهیونیست‌ها سرلوحه خود قرار داده است.

بنا براعلام وزارت ورزش و جوانان، قهرمانان ایران اسلامی نیز در میادین بین المللى یاری و همراهی قاطع خود از مردم ستمدیده فلسطین را پهلوانانه اعلام کرده‌اند و این حرکت ارزشی امروز به فرهنـگ عمـومی و جهانی تبدیل شده است.

در مورد اخیر هم وزارت ورزش پس از دریافت اطلاعات و گزارش های لازم از فدراسیون فوتبال و سایر منابع در چارچوب اصول و مبانی سیاست خارجی نظام و حفظ منافع ملی تصمیمات مقتضی را اتخاذ خواهد کرد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۱۳ ۲۰:۴۰

همین الان رسانه های اصلاح طلب با آب و تاب از حمایت طارمی و علی کریمی از شجاعی و حاج صفی خبر می دهند

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۱۳ ۱۸:۲۶

اعدام باید گرپد

ناشناس۱۳۹۶/۰۵/۱۳ ۱۸:۱۳

اخراچ از تیم ملی کمترین تنبیه شون هست.
منافع ملی برای هر ورزشکار حرفه ای در تمام کشورها مهم تره.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.