رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
4بازدید
۰

قتل‌عام در میرزا اولنگ سرپل افغانستان توسط طالبان

مقام‌ها در ولایت سرپل گفته اند که طالبان پس از تصرف منطقه‌ی میرزااولنگ ولسوالی قیصار سرپل دست به کشتار جمعی زده‌اند.

مقام‌ها در ولایت سرپل گفته اند که طالبان پس از تصرف منطقه‌ی میرزااولنگ ولسوالی قیصار سرپل دست به کشتار جمعی زده‌اند.

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری صنا، ذبیح الله امانی، سخنگوی والی سرپل گفت: «افراد وابسته به گروه طالبان پس از تصرف این منطقه دست به کشتار افراد ملکی و نیروهای خیزش مردمی و پلیس محلی زده‌اند».

آقای امانی تأکید می‌کند که در میان کشته‌شده‌ها زنان و کودکان نیز شامل اند، اما تاکنون آمار دقیق کشته‌ شده‌های این رویداد مشخص نیست. گزارش‌های تایید نشده می‌رساند که طالبان بین ۱۵ تا ۲۰ تن را در منطقه‌ی میرزا اولنگ کشته‌اند.

افق نوشت: سخنگوی والی سرپل همچنان می‌گوید، افراد وابسته به گروه طالبان اماکن مقدس و مساجد را نیز آتش زده‌اند. روز گذشته طالبان مسلح کنترل منطقه‌ی میرزا اولنگ ولسوالی قیصار را بدست گرفتند.

میرزا اولنگ از مناطق استراتیژیک در ولایت سرپل است که با مرکز این ولایت ۲۰ کیلومتر فاصله دارد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.