آخرین خبرتکذیب قاطع حزب‌الله درباره حضور کارشناسانش در یمن
2بازدید
۰

استعفای یکی دیگر از مشاوران ویژه ترامپ

استعفای یکی دیگر از مشاوران ویژه ترامپ
کارل ایکان، میلیاردر سرمایه گذار سرشناس آمریکایی که به عنوان مشاور ویژه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا فعالیت داشت اعلام کرد که از این سمت کناره‌گیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فایننشیال تایمز، او جدیدترین مورد از تاجران سرشناسی است که ارتباطشان را با دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا قطع می‌کند.

ایکان گفت که برخلاف یکسری مدیران و تاجران سرشناس دیگر که چند روز پیش در واکنش به موضع دونالد ترامپ در قبال خشونت‌های نژادپرستان سفیدپوست از گروه مشاوران ترامپ کنار رفتند، او صرفا به خاطر این کنار می‌رود که "نزاع حزبی" و پرسش‌ها درباره تعارض منافع باعث انحراف دولت از فعالیتش نشود.

ایکان در نامه‌ای به رئیس‌جمهور آمریکا که در وب‌سایتش منتشر شد کسب هرگونه سود و منافع از این سمت را رد کرده و گفت که این سمت وی هرگز رسمی نبوده یا ربطی به سیاست گذاری نداشته است.

وی گفت: برخلاف توهمات یکسری منتقدان دموکرات، من هرگز به اطلاعات محرمانه دسترسی نداشته یا از سمتم منفعتی نبردم و معتقد نیستم که این سمت من موجب تعارض منافع شده باشد.

اوایل سال جاری میلادی چندین سناتور دموکرات آمریکا تقاضا کرده بودند که آژانس‌های فدرال درباره تجارت‌های یک شرکت انرژی متعلق به ایکان به سبب کشف هرگونه تعارض منافع تحقیقات انجام دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.