آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

خودکشی در کمین برخی از زنان باردار

نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد خودکشی یک عامل مهم مرگ‌ومیر در بین زنان باردار و زنانی است که به تازگی این دوران را پشت سر گذاشته‌اند.

به گزارش ایسنا، بدون شک در دوران بارداری مشکلات مرتبط با سلامت روان همچون افسردگی، اضطراب و تفکر خودکشی بروز می‌کند. زنان باردار و زنانی که به تازگی باردار بوده‌اند به دلیل تغییر در سطح هورمون در برابر مشکلات روانی آسیب پذیر می‌شوند.

در این مطالعه متخصصان کانادایی به بررسی تعدادی زن در فاصله سال‌های ۱۹۹۴ تا ۲۰۰۸ پرداخته و دریافتند پنج درصد از موارد فوتی‌ها در دوران بارداری یا یک سال پس از وضع حمل به دلیل خودکشی بوده‌اند.

به گزارش هلث دی نیوز، به گفته این متخصصان نتایج مطالعه فوق تاکید کننده اهمیت زیاد کنترل دقیق سلامت و بهداشت روانی در زنان باردار و همچنین زنانی است که به تازگی وضع حمل کرده‌اند.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۶/۰۸ ۰۹:۱۳

اين تحقيق مربوط به بلاد كفر هست و خوشبختانه شامل كشور ما نميشه چون همه چيز ارومه و همه دررفاه كامل

ناشناس۱۳۹۶/۰۶/۰۸ ۰۹:۴۲

اگر همه چی آروم هم نباشه باید از دست ادم های مضحکی مثل شما که زیر هر خبری نق می زنید آدم باید خودشو رو حلق آویز کنه.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.