بانوی بی حجاب سوریه ای در ورزشگاه آزادی!
در حالی که ورود بانوان ایرانی به ورزشگاه های فوتبال در ایران ممنوع است و اصرارها در این رابطه تاثیری نداشته ، امروز تعداد زیادی از بانوان سوری برای تشویق و حمایت تیم ملی کشورشان در ورزشگاه آزادی حاضر شده اند.



به گزارش تابناک ورزشی، در این میان حضور برخی خانم های سوری آن هم بصورت بی حجاب در استادیوم پایتخت ایران ، سوژه رسانه های اجتماعی شده است و این عکس دست به دست می چرخد. انتشار این عکس در مقیاس بالا، باعث دلخوری بانوان و دختران ایرانی شده است.



تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
حجاب داشته باشی ولی وجودت گرگی باشه به نظر من فایده نداره
خوب اینجا کشور خودشون هست دیگه.
مهم این بود که این بانوی گرامی بالاخره حجاب کردسرش .
چه لزومی داره زنان مسابقات مردان رو تماشا کنند؟!
اگه اینطوره پس باید برعکسش هم اجرا بشه !!!!
"فقط نگاه به موي خانمهاي ايراني حرام است بقيه كشورها چه مسلمان چه غير مسلمان نگاه به موي خانمها حرام نبوده و اشكالي ندارد!"
از ادامه این اشتباه باید دست بردارند!!!
توهین به بانوان کافیست!!!
بازی ایران وکره خانمها بودندن خبری نبود
خوب موهاش دیده شده
تفو بر چرخ گردون تفو
چی شد پس؟
یه خانمی حالا یه هنجار شکنی کرده
نباید پای یک ملت نوشت
این کفن فروش ها کجان؟
کفن پوش
دخترای خودمون حق ندارن برن استادیوم بعد اینا با این وضع میرن
با تشکر
دوسال پیش که ماه رمضان تیم والیبال آمریکا با تیم ایران در ورزشگاه ما مسابقه داشت،بازیکنان تیم آمریکا به احترام ماه مبارک،تالحظه افطار در زمین مسابقه چیزی راعلنی نخوردند باوجود اینکه مسلمان هم نبودند. امااینها با وجود اینکه مثلأمسلمانند و میدونستند باید باحجاب ظاهر شوند، بی حرمتی کردند.
مرگ بر بد حجاب و بی حجاب
عیب نداره
کاش زمین دهن باز کنه و ...
بی صبرانه منتظر یورش برادران کفن پوش هستیم
مشکل فحشهای بدجور اقایان واخر بازی ولنگاری تماشاگران وبازیکنان هست
تحقیر.
اگر برای ایرانی ها هم راه را باز کنند که دیگه میشه نور علی نور!!!
من يادم مياد به عنوان يك سرباز و پاسدار انقلاب، زمان انقلاب و دوران جنگ ياد گرفتم كه هيچ نگاه مستقيمى به هيچ خواهر نا محرم نكنم. بما ياد داده بولدند كه با احترام كامل يا به زمين و يا به اسمان نگاه كنيم چرا كه ملاعك بإيمان دعا ميكردند. خدا بيامرزه شهيد خرازى را، هميشه به ما نصيحت ميكرد كه متانت اول از خود ما بايد شروع شود. حجاب با زور متانت نمياورد. مسلمان اول بايد در باطنش مسلمان باشد تا در ظاهر. اگر شما خواهر نا مجرمى را ميبينى، اول خودت را قهرمان بدان و نگاه نكن. "قهرمان كسى است كه بر نفس عماره اش پيروز شود." امام جعفر صادق (ع)
بیشتر کشورهای دنیا دب فکر پیشرفت اقتصاد و ارتششونن اون وقت ما ....
کی می تونه ثابت کنه؟
هاهاها
اي خواهر مسلمان و مظلوم سوري ! حمايتت ميكنيم !تو را من چشم در راهم !
باید برای اونایی که طرفدار بی حجابی هستند تاسف خورد.
یه رونوشت به امام جمعه ساوه هم بفرستید!!!
همه مشکلات کشور تمام شده فقط مونده این !!!
عکس اول توی ایران نیست ...
اقایاخانم ناشناسی که گفتند رفاه واسایش غربی ها بیشتره وکشورهای منطقه مافرسنگ ها ازاسایش ورفاه بدورند این درسته منتهی بایداین حقیقت راهم ازنظر دورنداشت که بسیاری از بدبختی ها مثل فقر وعقب ماندگی ودیکتاتوری وازهمه بدتر جنگ وبرادرکشی از قبل ازجنگ جهانی اول تا کنون که برمردم این منطقه علیرغم برخورداری ازسوابق تمدنی بسیار طولانی وفرهنگ انسانی توحیدی ،برایشان تحمیل شده زیر سر غربیهاست کشورهای غربی رفاه واسایش خوبی برای مردمشان فراهم کردندولی به قیمت نابودی ماهم فرهنگ ما هم اقتصادما وهم منابع مارا تاراج کردند ومی کنندانکه تخم نفاق ودشمنی بین مردم منطقه بااینهمه اشتراکات فرهنگی ودینی وتاریخی افکنده کی هست انکه نمی گذارد کشورهای منطقه باهم ازایی اقتصادی رفاه وامنیت وتوسعه رابرای ملتهایشان بیاورندایاغیرازکشورهای غربی هستند!!!!
بابا بیخیال
فتبارک ا... احسن الخالقین
تابناک جان روز هایی که انتقادات زیاد است از ترس دیدن آمار بالای آنها دکمه مثبت و منفی را غیر فعال میکنی؟!!!!!!!!!!!!!
خیلی ساده است اینان مسلمانند پس اجازه دارند
بنظرم دیروز گفته شده بود بازی مساوی بشه نوعی تبانی بود
تبعیض و تنگ نظری
کجایند آن گروهی که چندی پیش در مخالفت با ورود زنان به ورزشگاه ها با نصب بنر در نماز جمعه امضا جمع می کردند
جناب علم الهدی کجایی؟ دقیقا کجایی؟
یک چیزی بگم الکی خودمون رو خسته نکنیم این همه موقع انتخابات از روحانی حمایت کردیم ولی چی شد
یک سری ازافراد هستند که حتی ازخداشون هست که تیم ملی فوتبال ایران به تیم ملی سوریه ببازد
عیب نداره اینجا کشور خودشونه
این خانم اصلا چیز عجیبی نیست
عجیب ما زنان ایرانی هستیم
ما همه دنیا را به اعمال استانداردهای دوگانه علیه خودمون متهم می کنیم و این عکس نشان میدهد که مسئوولین ایرانی هم علیه مردمشان استاندارد دوگانه اعمال می کنند. خوب از ماست که بر ماست
تحقير زنان ايرانى مشهوده اما اصل قضيه چيزهاى ديگه س،،،
خلایق هر چه لایق..
تصویری که صدا سیما از سوریه در ذهن ایرانیان ایجاد کرده با تصویر واقعی سوریه متفاوت است.
این مسئله یکبار برای همیشه باید به دست مردم و اراده خود مردم حل بشه
دوستان ناراحت نشین عوضش ما میریم بهشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
ای جونم ...
شايد اين دختر خانم از خانواده ديپلماتهاي سوريه در تهران باشند كه در اين صورت مواخذه ايشان مسئله ايجاد خواهد كرد و ممكن است مسائلي غير قابل پيش بيني ايجاد نمايد
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.