آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

بازداشت کارمند گمرک به اتهام دریافت رشوه

دادستان شهرستان البرز از بازداشت یکی از کارمندان گمرک خبر داد و اعلام کرد: یکی از کارشناسان گمرک البرز با دریافت رشوه اظهارنظر کارشناسی خلاف واقع کرده که این موضوع طی بررسی‌های به‌عمل‌آمده در پی گزارش اختلاف ارزش کالا توسط گمرک مشخص شد.

«محمودخانی» دادستان عمومی و انقلاب شهرستان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: یکی از کارشناسان گمرک البرز با دریافت رشوه اظهارنظر کارشناسی خلاف واقع کرده که این موضوع طی بررسی‌های به‌عمل‌آمده در پی گزارش اختلاف ارزش کالا توسط گمرک مشخص شد.

وی با بیان این‌که این متهم با صدور قرار بازداشت موقت تحویل زندان مرکزی قزوین شده است، ادامه داد: برای این فرد پرونده‌ای مبنی بر اتهام رشوه و گزارش خلاف واقع تشکیل‌شده است.

دادستان شهرستان البرز تشریح کرد: طبق ماده 606 قانون مجازات اسلامی روسای و مدیران یا مسئولین سازمان‌ها، شرکت‌ها و مؤسسات دولتی و شبه‌دولتی و نهادهای انقلابی که از وقوع جرم ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری در سازمان تحت امر و نظارت خود مطلع شوند و مراتب را به مراجع صلاحیت‌دار قضایی یا اداری اعلام نکنند به حبس و انفصال خدمت محکوم خواهند شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۶/۲۲ ۱۸:۰۸

لهتره کل کارمندان گمرک قبل وبعداز استخدام ازنظرمالی موردتحقیق قراربگیذن تاببینید چقدپیشرفت دارن

ناشناس۱۳۹۶/۰۶/۲۲ ۱۴:۵۲

گرحگم شود که مست گیرند....

متقلب۱۳۹۶/۰۶/۲۲ ۱۴:۲۰

بیشتر قاچاق ازطریق گمرک تحت عنوان جنس قانونی انجام میشه
کارمندان ترخیص کار نقش مهمی دراین مورد دارن

علی۱۳۹۶/۰۶/۲۲ ۱۴:۱۴

اگر این چیزی که میگی صحت داشته باشد باید تمامی ادارات و سازمانهای ما سالی چند بار آگاهی استخدام بزنند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.