آخرین خبرتکذیب قاطع حزب‌الله درباره حضور کارشناسانش در یمن
0بازدید
۰

امضای موافقتنامه ۱۰ میلیارد دلاری بین ایران و چین

موافقتنامه قرارداد ۱۰ میلیارد دلاری خط اعتباری "سیتیک" با ۵ بانک ایرانی در مرکز سیتیک چین در پکن امضا شد.

موافقتنامه قرارداد ۱۰ میلیارد دلاری خط اعتباری "سیتیک" با ۵ بانک ایرانی در مرکز سیتیک چین در پکن امضا شد.

به گزارش ایسنا، این موافقتنامه به امضای مدیران سه بانک خصوصی و دو بانک دولتی  شامل بانک های خصوصی پارسیان، پاسارگاد و رفاه کارگران و دو بانک دولتی و تخصصی صنعت و معدن و توسعه صادرات با بانک "سیتیک" به عنوان یکی از بزرگترین نهادهای مالی و اقتصادی چین رسید.

پس از قرارداد ۸ میلیارد یورویی تامین مالی و فاینانس بین ایران و کره جنوبی ، این دومین قرارداد بزرگ تامین مالی برای بانک های ایران است که این بار با  کشور چین به امضا رسیده و نشان دهنده تحولات و گشایش اعتبار بین بانک های ایران و بانک های آسیایی است که نشان دهنده اثر مثبت برجام بر تحولات بانکی ایران با جهان است.  

در این مراسم، که با حضور ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی، علی اصغر خاجی سفیر ایران در پکن، محمد خزاعی رئیس سازمان سرمایه گذاری، مدیران سیتیک و مدیران بانک های ایرانی برگزار شد، طرفین امضای قرارداد ۱۰ میلیارد دلاری چین با ایران را بیانگر یک عزم جدی برای ادامه همکاری های دو کشور ارزیابی کردند.  

سیتیک در بین ۵۰۰ شرکت مالی  بزرگ دنیا در ردیف ۵۱ جهان قرار گرفته و بانک ساخت و ساز چین، بانک سیتیک، گروه بیدو، شرکت چاینا فیلم و شرکت پست اکسپرس چین از جمله زیر مجموعه های سیتیک هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.