رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
0بازدید
۰

فوتو نیوز «تابناک»؛

عزادار خارج از تقویم نظام درد پاکت دارد نه درد دین/پنگوئن های قطب جنوب هم ننگ کودک کشی رژیم اسراییل را نمی پذیرد

نباید مردم را فقط در قالب برگه های رای و شعار ببینیم

تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوش‌تر؛ می‌خواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند. از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوش‌شان الصاق می‌کنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن می‌گذارید.

عزادار خارج از تقویم نظام درد پاکت دارد نه درد دین/پنگوئن های قطب جنوب هم ننگ کودک کشی رژیم اسراییل را نمی پذیرد
تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوش‌تر؛ می‌خواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند.

از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوش‌شان الصاق می‌کنیم، تا بهتر بدانیم.

چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن می‌گذارید.

{$sepehr_album_28911}

تابناک

تابناک
تابناک
تابناک
تابناک
تابناک
تابناک
تابناک
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.