آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

18هزارصندلی خالی؛الهلال اجازه خریدبلیت بیشتربه ایرانیهانداد

باشگاه الهلال عربستان تنها نصف بلیت‌های دیدار برابر تیم فوتبال پرسپولیس را به فروش گذاشت چرا که اکاراتی ها با وجود تبلیغات وسیع ظرفیت ورزشگاه را به سود سعودی ها پر نکردند.

به‌ گزارش ‌تابناک ورزشی و ‌به نقل از الریاضیه، دیدار رفت تیم‌های فوتبال پرسپولیس و الهلال در نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه محمد بن زاید ابوظبی برگزار می‌شود. گنجایش این ورزشگاه ۴۰ هزار نفر است اما الهلال تنها نیمی از بلیت‌ها را معرض فروش گذاشت.

بر این اساس ۱۸ هزار بلیت به هواداران الهلال و دو هزار بلیت هم به هواداران پرسپولیس اختصاص داده شد. این درحالی است که حداقل پنج هزار ایرانی دیگر هم متقاضی حرید بلیت و وزود به استادیوم هستند تا پرسپولیس را تشویق کنند. این درحالی است که اگر سهمیه ایرانی ها بیشتر تعیین می شد آنها می توانستند کل 20هزار صندلی باقیمانده را پرکنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۵ ۱۱:۴۵

حق میزبانی یعنی این

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.